pendik escort bayan
ak

Cü Rektörü Kocacık, Suşehri\'nde İncelemelerde Bulundu

Kültür-Sanat 16.11.2013 - 19:04, Güncelleme: 16.11.2013 - 19:04
 

Cü Rektörü Kocacık, Suşehri\'nde İncelemelerde Bulundu

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörü Prof.Dr. Faruk Kocacık Suşehri’nde incelemelerde bulundu.

Suşehri Timur Karabal Meslek Yüksek Okulunda Suşehri Kaymakamı Kadir Perçi, Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yusuf Küçükbaşol, İlçe Emniyet Müdürü Cevat İratçı ve Suşehri Timur Karabal Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yardımcı Doç.Dr.Vehbi Ünal, tarafından karşılanan Rektör Kocacık ilçe idarecilerinden Suşehri MYO ve Suşehri Sağlık Yüksek Okulu'nun çalışmaları hakkında bilgi aldı. Okullarda ki çevre düzenlemelerini yerinde inceleyen Rektör Kocacık, incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, 2014-2015 eğitim öğretim sezonunda yeni açılacak olan ve halen Sivas’ta eğitimlerini sürdüren Suşehri Sağlık Yüksekokulu öğrencilerinin Suşehri’nde eğitimlerine başlayacağının müjdesini verdi. Birlikten kuvvet doğacağını belirten Rektörü Kocacık, “Suşehri Sağlık Yüksekokulu'nu eğitime açamadığımız için halen öğrenciler Sivas’ta eğitimlerini sürdürmekte bu konuda ciddi adımları hep birlikte atmak için okulumuzdaki tüm alt yapı eksiklerini ilçe idarecilerimizin de desteği ile aşarak 2014 yılı Mayıs ayına kadar tamamlamanın gayreti içinde olacağız. Suşehri’nde artık bir kampüs havası yakalamalıyız. Sivas’ta Suşehri Sağlık Yüksek Okulunda bir sınıfta 270 öğrenci eğitim görmekte bölüm sayısı açısından ve mevcut öğrenci sayısını da ele alarak Suşehri’nde ki okulumuzun altyapısını çok iyi hazırlamalıyız” dedi. SUŞEHRİ
Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörü Prof.Dr. Faruk Kocacık Suşehri’nde incelemelerde bulundu.

Suşehri Timur Karabal Meslek Yüksek Okulunda Suşehri Kaymakamı Kadir Perçi, Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yusuf Küçükbaşol, İlçe Emniyet Müdürü Cevat İratçı ve Suşehri Timur Karabal Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yardımcı Doç.Dr.Vehbi Ünal, tarafından karşılanan Rektör Kocacık ilçe idarecilerinden Suşehri MYO ve Suşehri Sağlık Yüksek Okulu'nun çalışmaları hakkında bilgi aldı.


Okullarda ki çevre düzenlemelerini yerinde inceleyen Rektör Kocacık, incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, 2014-2015 eğitim öğretim sezonunda yeni açılacak olan ve halen Sivas’ta eğitimlerini sürdüren Suşehri Sağlık Yüksekokulu öğrencilerinin Suşehri’nde eğitimlerine başlayacağının müjdesini verdi.

Birlikten kuvvet doğacağını belirten Rektörü Kocacık, “Suşehri Sağlık Yüksekokulu'nu eğitime açamadığımız için halen öğrenciler Sivas’ta eğitimlerini sürdürmekte bu konuda ciddi adımları hep birlikte atmak için okulumuzdaki tüm alt yapı eksiklerini ilçe idarecilerimizin de desteği ile aşarak 2014 yılı Mayıs ayına kadar tamamlamanın gayreti içinde olacağız. Suşehri’nde artık bir kampüs havası yakalamalıyız. Sivas’ta Suşehri Sağlık Yüksek Okulunda bir sınıfta 270 öğrenci eğitim görmekte bölüm sayısı açısından ve mevcut öğrenci sayısını da ele alarak Suşehri’nde ki okulumuzun altyapısını çok iyi hazırlamalıyız” dedi. SUŞEHRİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.