pendik escort bayan
ak

Cso, İsmet İnönü'yü Özel Konserle Andı

Siyaset 20.12.2018 - 20:58, Güncelleme: 20.12.2018 - 20:58
 

Cso, İsmet İnönü'yü Özel Konserle Andı

ANKARA (AA) - Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (CSO), Türkiye Cumhuriyeti'nin ikinci Cumhurbaşkanı İsmet İnönü anısına konser verdi.Cumhurbaşkanlığı...

ANKARA (AA) - Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (CSO), Türkiye Cumhuriyeti'nin ikinci Cumhurbaşkanı İsmet İnönü anısına konser verdi.Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası salonunda yapılan ve İnönü'nün vefatının 45. yılına özel olarak 20 ve 21 Aralık'ta verilecek konserin ilki gerçekleştirildi.Klasik müzik tutkunu İsmet İnönü'nün anısına verilen özel konser, Şef Rengim Gökmen yönetiminde Richard Wagner'in Tannhauser Uvertür'ü ile başladı.Yaklaşık 800 kişinin izlediği konserin ikinci bölümünde solist olarak ünlü piyanist Devlet Sanatçısı İdil Biret de yer aldı.22 Aralık Cuma günü yapılacak konsere, İnönü'nün ailesi ve özel davetlilerin katılacağı belirtildi.
ANKARA (AA) - Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (CSO), Türkiye Cumhuriyeti'nin ikinci Cumhurbaşkanı İsmet İnönü anısına konser verdi.Cumhurbaşkanlığı...

ANKARA (AA) - Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (CSO), Türkiye Cumhuriyeti'nin ikinci Cumhurbaşkanı İsmet İnönü anısına konser verdi.

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası salonunda yapılan ve İnönü'nün vefatının 45. yılına özel olarak 20 ve 21 Aralık'ta verilecek konserin ilki gerçekleştirildi.

Klasik müzik tutkunu İsmet İnönü'nün anısına verilen özel konser, Şef Rengim Gökmen yönetiminde Richard Wagner'in Tannhauser Uvertür'ü ile başladı.

Yaklaşık 800 kişinin izlediği konserin ikinci bölümünde solist olarak ünlü piyanist Devlet Sanatçısı İdil Biret de yer aldı.

22 Aralık Cuma günü yapılacak konsere, İnönü'nün ailesi ve özel davetlilerin katılacağı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.