pendik escort bayan
ak

Crytek İstanbul, Uluslararası Çocuk Ve Bilgi Güvenliği Kongresi'nde

Spor 18.04.2018 - 13:08, Güncelleme: 18.04.2018 - 13:08
 

Crytek İstanbul, Uluslararası Çocuk Ve Bilgi Güvenliği Kongresi'nde

Crytek İstanbul ekibi, 11-13 Nisan'da BTK yerleşkesinde gerçekleştirilen kongrede yer aldı

İSTANBUL (AA) - Crytek İstanbul ekibi, 11-13 Nisan'da BTK yerleşkesinde gerçekleştirilen Uluslararası Çocuk ve Bilgi Güvenliği Kongresi'nde yer aldı.Crytek'ten yapılan açıklamaya göre, BTK'nın Güvenli İnternet Tır'ında kurulan Crytek standına ek olarak, Crytek'i temsilen Oğuz Orkun Doma, kongrede, "Gençlik Gelişim Ortamları Olarak Video Oyunu Mekanları" başlıklı bir sunum gerçekleştirdi. Gençleri güvenli internet konusunda bilgilendirmek üzere Türkiye'yi turlayan BTK Güvenli İnternet Tır'ında Crytek İstanbul standına gelen etkinlik katılımcıları, burada firmanın geliştirdiği "The Climb ve Robinson: The Journey" adlı oyunları oynayarak sanal gerçeklik teknolojisi ile tanıştılar. Sanal gerçeklik teknolojisi, çocuklar ve gençler kadar kongreye katılan yetişkinlerin de ilgisini çekti.Crytek ekibi, dijital oyunlar ve internet güvenliği ile ilgili her konu ve etkinlikte BTK ile çalışmaya devam edecek.
Crytek İstanbul ekibi, 11-13 Nisan'da BTK yerleşkesinde gerçekleştirilen kongrede yer aldı

İSTANBUL (AA) - Crytek İstanbul ekibi, 11-13 Nisan'da BTK yerleşkesinde gerçekleştirilen Uluslararası Çocuk ve Bilgi Güvenliği Kongresi'nde yer aldı.

Crytek'ten yapılan açıklamaya göre, BTK'nın Güvenli İnternet Tır'ında kurulan Crytek standına ek olarak, Crytek'i temsilen Oğuz Orkun Doma, kongrede, "Gençlik Gelişim Ortamları Olarak Video Oyunu Mekanları" başlıklı bir sunum gerçekleştirdi.

Gençleri güvenli internet konusunda bilgilendirmek üzere Türkiye'yi turlayan BTK Güvenli İnternet Tır'ında Crytek İstanbul standına gelen etkinlik katılımcıları, burada firmanın geliştirdiği "The Climb ve Robinson: The Journey" adlı oyunları oynayarak sanal gerçeklik teknolojisi ile tanıştılar. Sanal gerçeklik teknolojisi, çocuklar ve gençler kadar kongreye katılan yetişkinlerin de ilgisini çekti.

Crytek ekibi, dijital oyunlar ve internet güvenliği ile ilgili her konu ve etkinlikte BTK ile çalışmaya devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.