pendik escort bayan
ak

Crytek, Cryengıne'in Yeni Sürümünü Duyurdu

Spor 23.03.2018 - 11:53, Güncelleme: 23.03.2018 - 11:53
 

Crytek, Cryengıne'in Yeni Sürümünü Duyurdu

Crytek, kendi geliştirdiği oyun motoru CRYENGINE'in en yeni sürümünü olan CRYENGINE 5.5'i tanıttı

İSTANBUL (AA) - Crytek, kendi geliştirdiği oyun motoru CRYENGINE’in en yeni sürümünü duyurdu. Şirket açıklamasına göre, yeni sürüm ile birlikte CRYENGINE için bir dizi geliştirme, iyileştirme, yeni öğrenim imkanları ve kaynak koduna tam erişimin yanı sıra yüzde 5 kar payı tabanlı bir gelir modeli de gelmiş bulunuyor.Dünyanın dört bir yanından oyun geliştiriciler, CRYENGINE’in gücüne tam, sınırsız ve kolay erişime ve ünlü oyun motorunda uzmanlaşma fırsatına sahip. CRYENGINE V kullanarak oyun geliştirenler bu zamana kadarki en hızlı ve en kolay geliştirme deneyimini yaşayacaklar, kar payı ücretlendirmesi ise yalnızca 5 bin doların üzerinde gelir elde eden projelerden alınacak.Özelleşmiş müşteri destek paketleri ve telif hakkı satın alımları için ise işletme çözümleri sunulabilecek. Şu anda CRYENGINE 5.0-5.4 ile çalışan geliştiriciler, mevcut sürümde kalmaları ve editör kaynak koduna erişimden faydalanmak istememeleri koşuluyla, lisans muafiyeti için başvurabilecekler. CRYENGINE 5.5'in piyasaya sürülmesi ile 260'ın üzerinde iyileştirme, düzeltme ve yeniliğe ek olarak, CRYENGINE ekosistemine heyecan verici yeni bir CRYENGINE Sertifika Programı da ekleniyor.Program temel oyun geliştirme disiplinlerini içeren üç ana bölüm içerecek. Teknik Artist Sertifikası, dijital görsel sanatlar alanında yetkinliği tanımlarken, Tasarımcı Sertifikası editör kullanımındaki uzmanlığı ödüllendirecek, Programcı Sertifikası ise oyun motoru ve editör kod temellerindeki temel yazılım geliştirme bilgilerini sınayacak. Crytek, CRYENGINE Sertifikasyon Programı'nın yanı sıra, kullanıcıların CRYENGINE'de çalışmaya daha hızlı uyum sağlamaları için yeni bir dokümantasyon yapısı ve adım adım eğitimler sunuyor. CRYENGINE 5.5, Steam ve PSN ağlarına entegrasyonun yanı sıra, HTTPS için cURL entegrasyonu ile birlikte geliyor.Açıklamada görüşlerine yer verilen CRYENGINE Ürün Müdürü Collin Bishop, şunları kaydetti:"CRYENGINE 5.5'te odağımız editör araç seti ve motor kod tabanı ile kullanılabilirliği arttırmak ve kullanıcıların hızlı uyum sağlaması. Yeni CRYENGINE Sertifika Programı, güncellenen dokümantasyon ve yeni editör kaynak kodu sayesinde dünyanın her yerinden oyun geliştiriciler, her boyutta ekibe uygun ücretlendirme modeliyle, CRYENGINE araç setini hız kesmeden kullanabilecekler. Ayrıca, önceden oyun motoru bilgisi olmaksızın, CRYENGINE'de bitmiş bir oyunun sıfırdan nasıl oluşturulabileceğini hızlıca öğreten Flappy Boid adlı yeni bir alıştırma projesi sunarak CRYENGINE'in gücünü herkesin kullanımına açmayı hedefliyoruz."
Crytek, kendi geliştirdiği oyun motoru CRYENGINE'in en yeni sürümünü olan CRYENGINE 5.5'i tanıttı

İSTANBUL (AA) - Crytek, kendi geliştirdiği oyun motoru CRYENGINE’in en yeni sürümünü duyurdu.

Şirket açıklamasına göre, yeni sürüm ile birlikte CRYENGINE için bir dizi geliştirme, iyileştirme, yeni öğrenim imkanları ve kaynak koduna tam erişimin yanı sıra yüzde 5 kar payı tabanlı bir gelir modeli de gelmiş bulunuyor.Dünyanın dört bir yanından oyun geliştiriciler, CRYENGINE’in gücüne tam, sınırsız ve kolay erişime ve ünlü oyun motorunda uzmanlaşma fırsatına sahip.

CRYENGINE V kullanarak oyun geliştirenler bu zamana kadarki en hızlı ve en kolay geliştirme deneyimini yaşayacaklar, kar payı ücretlendirmesi ise yalnızca 5 bin doların üzerinde gelir elde eden projelerden alınacak.Özelleşmiş müşteri destek paketleri ve telif hakkı satın alımları için ise işletme çözümleri sunulabilecek. Şu anda CRYENGINE 5.0-5.4 ile çalışan geliştiriciler, mevcut sürümde kalmaları ve editör kaynak koduna erişimden faydalanmak istememeleri koşuluyla, lisans muafiyeti için başvurabilecekler.

CRYENGINE 5.5'in piyasaya sürülmesi ile 260'ın üzerinde iyileştirme, düzeltme ve yeniliğe ek olarak, CRYENGINE ekosistemine heyecan verici yeni bir CRYENGINE Sertifika Programı da ekleniyor.Program temel oyun geliştirme disiplinlerini içeren üç ana bölüm içerecek. Teknik Artist Sertifikası, dijital görsel sanatlar alanında yetkinliği tanımlarken, Tasarımcı Sertifikası editör kullanımındaki uzmanlığı ödüllendirecek, Programcı Sertifikası ise oyun motoru ve editör kod temellerindeki temel yazılım geliştirme bilgilerini sınayacak.

Crytek, CRYENGINE Sertifikasyon Programı'nın yanı sıra, kullanıcıların CRYENGINE'de çalışmaya daha hızlı uyum sağlamaları için yeni bir dokümantasyon yapısı ve adım adım eğitimler sunuyor. CRYENGINE 5.5, Steam ve PSN ağlarına entegrasyonun yanı sıra, HTTPS için cURL entegrasyonu ile birlikte geliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen CRYENGINE Ürün Müdürü Collin Bishop, şunları kaydetti:

"CRYENGINE 5.5'te odağımız editör araç seti ve motor kod tabanı ile kullanılabilirliği arttırmak ve kullanıcıların hızlı uyum sağlaması. Yeni CRYENGINE Sertifika Programı, güncellenen dokümantasyon ve yeni editör kaynak kodu sayesinde dünyanın her yerinden oyun geliştiriciler, her boyutta ekibe uygun ücretlendirme modeliyle, CRYENGINE araç setini hız kesmeden kullanabilecekler. Ayrıca, önceden oyun motoru bilgisi olmaksızın, CRYENGINE'de bitmiş bir oyunun sıfırdan nasıl oluşturulabileceğini hızlıca öğreten Flappy Boid adlı yeni bir alıştırma projesi sunarak CRYENGINE'in gücünü herkesin kullanımına açmayı hedefliyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.