pendik escort bayan
ak

"Çözülme" Sivas'ta İzleyiciyle Buluşacak

29.03.2017 - 15:33, Güncelleme: 29.03.2017 - 15:33
 

"Çözülme" Sivas'ta İzleyiciyle Buluşacak

SİVAS (AA) - Oyun Bozan Atölye tarafından sahnelenen Yaşar Elmas'ın "Çözülme" adlı oyunu, Sivas'ta sahnelenecek. Rasim Özdenören'in eserinden uyarlanan...

SİVAS (AA) - Oyun Bozan Atölye tarafından sahnelenen Yaşar Elmas'ın "Çözülme" adlı oyunu, Sivas'ta sahnelenecek. Rasim Özdenören'in eserinden uyarlanan "Çözülme" adlı oyun, 2 Nisan Pazar günü saat 19.30'da Atatürk Kültür Merkezi'nde izleyiciyle buluşacak. Oyunda, 1970'li yıllarda kumar borcu nedeniyle bir ailede yaşanan çözülme süreci anlatılıyor.Oyunun yönetmenliğini de yapan Yaşar Elmas, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türk tiyatrosunda yerli ve edebi bir dil kurmayı amaçladıklarını söyledi. Sivas'ta bugüne kadar çok sayıda oyun sahnelediklerini dile getiren Elmas, tiyatroseverleri "Çözülme" adlı oyunu izlemeye davet etti.
SİVAS (AA) - Oyun Bozan Atölye tarafından sahnelenen Yaşar Elmas'ın "Çözülme" adlı oyunu, Sivas'ta sahnelenecek. Rasim Özdenören'in eserinden uyarlanan...

SİVAS (AA) - Oyun Bozan Atölye tarafından sahnelenen Yaşar Elmas'ın "Çözülme" adlı oyunu, Sivas'ta sahnelenecek.

Rasim Özdenören'in eserinden uyarlanan "Çözülme" adlı oyun, 2 Nisan Pazar günü saat 19.30'da Atatürk Kültür Merkezi'nde izleyiciyle buluşacak.

Oyunda, 1970'li yıllarda kumar borcu nedeniyle bir ailede yaşanan çözülme süreci anlatılıyor.

Oyunun yönetmenliğini de yapan Yaşar Elmas, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türk tiyatrosunda yerli ve edebi bir dil kurmayı amaçladıklarını söyledi.

Sivas'ta bugüne kadar çok sayıda oyun sahnelediklerini dile getiren Elmas, tiyatroseverleri "Çözülme" adlı oyunu izlemeye davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.