pendik escort bayan
ak

Coşkun'dan Yıldıray Koçarslan'a Ziyaret

18.05.2017 - 13:34, Güncelleme: 18.05.2017 - 13:34
 

Coşkun'dan Yıldıray Koçarslan'a Ziyaret

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Sivas Şubesi Türkiye Demiryolu Makineleri Sanayi A.Ş.'yi (TÜDEMSAŞ) ziyaret etti.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Sivas Şubesi Türkiye Demiryolu Makineleri Sanayi A.Ş.'yi (TÜDEMSAŞ) ziyaret etti.Başkan Mustafa Coşkun,” MÜSİAD SİVAS olarak yaptığımız her toplantımızda TÜDEMSAŞ’ı gündemimize aldık. Sivas’ımızın böyle önemli kuruluşunun son yıllarda büyük atılımlar yapması, yeni yeni projelere imza atması, dünya çapında rekabete girecek konuma gelmesi buradaki bütün Sivaslıların gururudur, onurudur” dedi.MÜSİAD SİVAS Başkanı Avukat Mustafa Coşkun, MÜSİAD SİVAS Başkan Yardımcısı Salim Eminoğlu, MÜSİAD SİVAS Yönetim Kurulu Üyeleri Bülent Korkmaz, Arif Kaptan, Lokman Hazırbulan, Yavuz Korkmaz, MÜSİAD SİVAS Gençlik Kurulu Başkanı Hakan Işık, MÜSİAD SİVAS Üyesi Fikret Yurt ve MÜSİAD SİVAS Müdürü Ahmet Turan Ergüt ile TÜDEMSAŞ Genel Müdürü Yıldıray Koçarslan'ı ziyaret ettiler.Koçarslan, Avrupa’da ve Dünyada Demiryollarının gelişim ve değişiminde TÜDEMSAŞ'ın yeri ve TÜDEMSAŞ'ın 2023 Vizyonu hakkında MÜSİAD SİVAS üyelerine bilgiler verdi.TÜDEMSAŞ Genel Müdürü Yıldıray Koçarslan yaptıkları çalışmalarda Sivas'ı yük vagon merkezi yapma hedeflerine emin adımlarla ilerlediklerini söyledi. Koçarslan, "Kamu - Özel Sektör işbirliğini kullanarak burada yük vagonu sektörü oluşturmaya çalışıyoruz. Buradaki amacımız 'her şeyi biz yapalım' değil, iş ortaklarımızla birlikte, hep beraber yapalım düşüncesini oluşturmak. Sivas’ı Yük Vagonu Merkezi yapmak .”dedi.MÜSİAD SİVAS Başkanı Avukat Mustafa Coşkun ziyaretle ilgili yaptığı değerlendirmede, "Bir dönem kapatılması gündeme gelen TÜDEMSAŞ'ın çok farklı değişimini ve gelişimini yakın zamanda yaptığımız ziyaretlerimizde gördük. MÜSİAD SİVAS olarak TÜDEMSAŞ'ın, Sivas'ın gelişmesi, kalkınması, büyümesi ve özelikle Sivas'ın sanayi kuruluşu haline gelmesi için önemi konusunda üyelerimizle her zaman fikir birliği içerisinde olduk. İş dünyası ve farklı kesimlerle birlikte yaptığımız Sivas'la ilgili her toplantıda TÜDEMSAŞ her zaman gündemimizde yer aldı. TÜDEMSAŞ'ın tekrar dünya standartlarında üretim yapması, Milli Yük Vagonu projesini başarıyla gerçekleştirmesi, fabrika bünyesindeki üretim sahalarının baştan aşağı yeniden modernize edilmesi bizi gerçekten çok mutlu etti. Genel Müdürümüz Yıldıray Koçarslan’ın beyin gayretli çalışmalarından dolayı şahsında tüm işçi, memur ve mühendislerimize çok teşekkür ediyoruz." dedi.MÜSİAD Sivas Şube Başkanı Mustafa Coşkun Tüdemsaş Genel Müdürü Yıldıray Koçarslan’a Milli Yük Vagonu’nun Sivas’ta üretilmesi ve raylara indirilmesinden dolayı memnuniyetini ifade ederek teşekkür plaketi sundu.Tüdemsaş Genel Müdürü Yıldıray Koçarslan ise günün anısına MÜSİAD SİVAS Başkanı Avukat Mustafa Coşkun’a Milli Yük Vagonu projesinde kendilerine destek olan Sanayici ve iş adamları adına teşekkür plaketi sundu. - SİVAS
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Sivas Şubesi Türkiye Demiryolu Makineleri Sanayi A.Ş.'yi (TÜDEMSAŞ) ziyaret etti.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Sivas Şubesi Türkiye Demiryolu Makineleri Sanayi A.Ş.'yi (TÜDEMSAŞ) ziyaret etti.

Başkan Mustafa Coşkun,” MÜSİAD SİVAS olarak yaptığımız her toplantımızda TÜDEMSAŞ’ı gündemimize aldık. Sivas’ımızın böyle önemli kuruluşunun son yıllarda büyük atılımlar yapması, yeni yeni projelere imza atması, dünya çapında rekabete girecek konuma gelmesi buradaki bütün Sivaslıların gururudur, onurudur” dedi.

MÜSİAD SİVAS Başkanı Avukat Mustafa Coşkun, MÜSİAD SİVAS Başkan Yardımcısı Salim Eminoğlu, MÜSİAD SİVAS Yönetim Kurulu Üyeleri Bülent Korkmaz, Arif Kaptan, Lokman Hazırbulan, Yavuz Korkmaz, MÜSİAD SİVAS Gençlik Kurulu Başkanı Hakan Işık, MÜSİAD SİVAS Üyesi Fikret Yurt ve MÜSİAD SİVAS Müdürü Ahmet Turan Ergüt ile TÜDEMSAŞ Genel Müdürü Yıldıray Koçarslan'ı ziyaret ettiler.

Koçarslan, Avrupa’da ve Dünyada Demiryollarının gelişim ve değişiminde TÜDEMSAŞ'ın yeri ve TÜDEMSAŞ'ın 2023 Vizyonu hakkında MÜSİAD SİVAS üyelerine bilgiler verdi.


TÜDEMSAŞ Genel Müdürü Yıldıray Koçarslan yaptıkları çalışmalarda Sivas'ı yük vagon merkezi yapma hedeflerine emin adımlarla ilerlediklerini söyledi. Koçarslan, "Kamu - Özel Sektör işbirliğini kullanarak burada yük vagonu sektörü oluşturmaya çalışıyoruz. Buradaki amacımız 'her şeyi biz yapalım' değil, iş ortaklarımızla birlikte, hep beraber yapalım düşüncesini oluşturmak. Sivas’ı Yük Vagonu Merkezi yapmak .”dedi.


MÜSİAD SİVAS Başkanı Avukat Mustafa Coşkun ziyaretle ilgili yaptığı değerlendirmede, "Bir dönem kapatılması gündeme gelen TÜDEMSAŞ'ın çok farklı değişimini ve gelişimini yakın zamanda yaptığımız ziyaretlerimizde gördük. MÜSİAD SİVAS olarak TÜDEMSAŞ'ın, Sivas'ın gelişmesi, kalkınması, büyümesi ve özelikle Sivas'ın sanayi kuruluşu haline gelmesi için önemi konusunda üyelerimizle her zaman fikir birliği içerisinde olduk. İş dünyası ve farklı kesimlerle birlikte yaptığımız Sivas'la ilgili her toplantıda TÜDEMSAŞ her zaman gündemimizde yer aldı. TÜDEMSAŞ'ın tekrar dünya standartlarında üretim yapması, Milli Yük Vagonu projesini başarıyla gerçekleştirmesi, fabrika bünyesindeki üretim sahalarının baştan aşağı yeniden modernize edilmesi bizi gerçekten çok mutlu etti. Genel Müdürümüz Yıldıray Koçarslan’ın beyin gayretli çalışmalarından dolayı şahsında tüm işçi, memur ve mühendislerimize çok teşekkür ediyoruz." dedi.

MÜSİAD Sivas Şube Başkanı Mustafa Coşkun Tüdemsaş Genel Müdürü Yıldıray Koçarslan’a Milli Yük Vagonu’nun Sivas’ta üretilmesi ve raylara indirilmesinden dolayı memnuniyetini ifade ederek teşekkür plaketi sundu.

Tüdemsaş Genel Müdürü Yıldıray Koçarslan ise günün anısına MÜSİAD SİVAS Başkanı Avukat Mustafa Coşkun’a Milli Yük Vagonu projesinde kendilerine destek olan Sanayici ve iş adamları adına teşekkür plaketi sundu. - SİVAS

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.