pendik escort bayan
ak

Çorap Fabrikası Üretime Başladı

20.10.2018 - 13:48, Güncelleme: 20.10.2018 - 13:48
 

Çorap Fabrikası Üretime Başladı

KONYA (AA) - Seydişehir Organize Sanayi Bölgesi'nde kurulan çorap fabrikası deneme üretimine başladı.Fabrikanın işletme müdürü Ahmet Ayhan Ceran...

KONYA (AA) - Seydişehir Organize Sanayi Bölgesi'nde kurulan çorap fabrikası deneme üretimine başladı.Fabrikanın işletme müdürü Ahmet Ayhan Ceran gazetecilere yaptığı açıklamada, fabrikanın nisan ayında kaymakam ve belediye yetkilileriyle yaptıkları bir toplantı sırasında kurulmasına karar verildiğini söyledi.Kısa sürede inşa edilen fabrikanın deneme üretimine başladığını ifade eden Ceran, şunları kaydetti:"Dijital ve son sistem makinelerle üretime geçen fabrikamız ilk etapta iç pazara hitap edecek. Daha sonra ihracat yapacağımıza inanıyoruz. 20 kişilik bir ekiple deneme üretimine başladık. İlerleyen süreçte bu sayı 100'e çıkabilecek. 3 vardiya 24 saat kesintisiz üretim yapılacak. İlçemize hayırlı olsun."
KONYA (AA) - Seydişehir Organize Sanayi Bölgesi'nde kurulan çorap fabrikası deneme üretimine başladı.Fabrikanın işletme müdürü Ahmet Ayhan Ceran...

KONYA (AA) - Seydişehir Organize Sanayi Bölgesi'nde kurulan çorap fabrikası deneme üretimine başladı.

Fabrikanın işletme müdürü Ahmet Ayhan Ceran gazetecilere yaptığı açıklamada, fabrikanın nisan ayında kaymakam ve belediye yetkilileriyle yaptıkları bir toplantı sırasında kurulmasına karar verildiğini söyledi.

Kısa sürede inşa edilen fabrikanın deneme üretimine başladığını ifade eden Ceran, şunları kaydetti:

"Dijital ve son sistem makinelerle üretime geçen fabrikamız ilk etapta iç pazara hitap edecek. Daha sonra ihracat yapacağımıza inanıyoruz. 20 kişilik bir ekiple deneme üretimine başladık. İlerleyen süreçte bu sayı 100'e çıkabilecek. 3 vardiya 24 saat kesintisiz üretim yapılacak. İlçemize hayırlı olsun."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.