pendik escort bayan
ak

Çolakbayrakdar'dan Kursiyerlere Ziyaret

02.08.2018 - 15:23, Güncelleme: 02.08.2018 - 15:23
 

Çolakbayrakdar'dan Kursiyerlere Ziyaret

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, belediye bünyesindeki Kocasinan Akademi yaz kurslarında eğitim gören kursiyerleri ziyaret...

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, belediye bünyesindeki Kocasinan Akademi yaz kurslarında eğitim gören kursiyerleri ziyaret etti.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Çolakbayrakdar, Kocasinan Akademi Erciyesevler Tesisindeki eğitim gören gençleri ziyaret ederek, eğitmenlerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.Kursiyerlere birçok branşta eğitim verildiğini belirten Çolakbayrakdar, şunları kaydetti:"Kocasinan Akademi'de çocuklarımız ve yetişkinlerimiz için açtığımız yaz kursları devam ediyor. Özellikle çocuklarımız için farklı branşlarda yaz kursları açmaya özen gösteriyoruz. Robotik kodlama kursumuzda geleceğin mühendislerinin yetişmesi noktasında teknolojiyi daha olumlu kullanabilen bir nesil yetiştiriliyor. Kurslarımızın hepsi dolu dolu. Yazın boş zamanlarını değerlendirme açısından Kocasinan Akademi, gençlerimiz için iyi bir fırsat oldu. Kurslara katılan bütün öğrencilerimize başarılar diliyorum. Eğitimcilerimizi de tebrik ediyorum. Çünkü özverili çalışmalarıyla çocuklarımızla aralarında iyi bir sinerji oluşmuş."
KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, belediye bünyesindeki Kocasinan Akademi yaz kurslarında eğitim gören kursiyerleri ziyaret...

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, belediye bünyesindeki Kocasinan Akademi yaz kurslarında eğitim gören kursiyerleri ziyaret etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Çolakbayrakdar, Kocasinan Akademi Erciyesevler Tesisindeki eğitim gören gençleri ziyaret ederek, eğitmenlerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kursiyerlere birçok branşta eğitim verildiğini belirten Çolakbayrakdar, şunları kaydetti:

"Kocasinan Akademi'de çocuklarımız ve yetişkinlerimiz için açtığımız yaz kursları devam ediyor. Özellikle çocuklarımız için farklı branşlarda yaz kursları açmaya özen gösteriyoruz. Robotik kodlama kursumuzda geleceğin mühendislerinin yetişmesi noktasında teknolojiyi daha olumlu kullanabilen bir nesil yetiştiriliyor. Kurslarımızın hepsi dolu dolu. Yazın boş zamanlarını değerlendirme açısından Kocasinan Akademi, gençlerimiz için iyi bir fırsat oldu. Kurslara katılan bütün öğrencilerimize başarılar diliyorum. Eğitimcilerimizi de tebrik ediyorum. Çünkü özverili çalışmalarıyla çocuklarımızla aralarında iyi bir sinerji oluşmuş."



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.