pendik escort bayan
ak

Çolakbayrakdar'dan Esnaf Ziyareti

19.06.2018 - 16:38, Güncelleme: 19.06.2018 - 16:38
 

Çolakbayrakdar'dan Esnaf Ziyareti

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, ilçede bulunan mahalleleri ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.Belediyeden...

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, ilçede bulunan mahalleleri ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Çolakbayarakdar, Fevziçakmak, Mevlana, Yenişehir ve Şirinevler mahallelerini ziyaret edip, vatandaşların talep ve isteklerini dinledi.Belediyenin çalışmalarını anlatan Çolakbayrakdar, şunları aktardı:"Kocasinan Belediyesi olarak vatandaşlarımızın daha mutlu ve huzurlu olması için gece gündüz durmadan çalışıyoruz. Bizleri güler yüzleriyle karşılayan mahalle sakinleri ve esnaflarımızın beklentisini karşılayarak, halkımıza daha kaliteli hizmeti sunmak için elimizden geldiğince çalışıyoruz." Ziyarete, AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel de katıldı.
KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, ilçede bulunan mahalleleri ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.Belediyeden...

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, ilçede bulunan mahalleleri ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Çolakbayarakdar, Fevziçakmak, Mevlana, Yenişehir ve Şirinevler mahallelerini ziyaret edip, vatandaşların talep ve isteklerini dinledi.

Belediyenin çalışmalarını anlatan Çolakbayrakdar, şunları aktardı:

"Kocasinan Belediyesi olarak vatandaşlarımızın daha mutlu ve huzurlu olması için gece gündüz durmadan çalışıyoruz. Bizleri güler yüzleriyle karşılayan mahalle sakinleri ve esnaflarımızın beklentisini karşılayarak, halkımıza daha kaliteli hizmeti sunmak için elimizden geldiğince çalışıyoruz."

Ziyarete, AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel de katıldı.




Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.