pendik escort bayan
ak

"Çok Büyük Hizmetlere İmza Atıldı"

03.06.2018 - 14:18, Güncelleme: 03.06.2018 - 14:18
 

"Çok Büyük Hizmetlere İmza Atıldı"

KAYSERİ (AA) - AK Parti Kayseri Milletvekili Sami Dedeoğlu, seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Yahyalı İlçe Teşkilatı ile buluştu.Yahyalı Belediyesi'nin...

KAYSERİ (AA) - AK Parti Kayseri Milletvekili Sami Dedeoğlu, seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Yahyalı İlçe Teşkilatı ile buluştu.Yahyalı Belediyesi'nin Kadın ve Gençlik Merkezi'nde düzenlediği iftar programına katılan Dedeoğlu, burada yaptığı konuşmada Türkiye'nin zor bir dönemden geçtiğini söyledi."Bu memleket ne çektiyse ihtilallerden çekti." diyen Dedeoğlu, "Seçimle gelen Adnan Menderes'i iki arkadaşıyla birlikte astılar, durmadılar 80 ihtilali ve 28 Şubat muhtırasıyla devam ettiler. 2002 yılında AK Parti İktidara geldi ve çok büyük hizmetlere imza atıldı. Darbe severler durmadı. Şimdi de doları yükselterek ekonomimize darbe yapmak istiyorlar." dedi Dedeoğlu, Dedeman Camisi'nde kıldığı teravih namazının ardından esnaf ziyareti gerçekleştirdi.
KAYSERİ (AA) - AK Parti Kayseri Milletvekili Sami Dedeoğlu, seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Yahyalı İlçe Teşkilatı ile buluştu.Yahyalı Belediyesi'nin...

KAYSERİ (AA) - AK Parti Kayseri Milletvekili Sami Dedeoğlu, seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Yahyalı İlçe Teşkilatı ile buluştu.

Yahyalı Belediyesi'nin Kadın ve Gençlik Merkezi'nde düzenlediği iftar programına katılan Dedeoğlu, burada yaptığı konuşmada Türkiye'nin zor bir dönemden geçtiğini söyledi.

"Bu memleket ne çektiyse ihtilallerden çekti." diyen Dedeoğlu, "Seçimle gelen Adnan Menderes'i iki arkadaşıyla birlikte astılar, durmadılar 80 ihtilali ve 28 Şubat muhtırasıyla devam ettiler. 2002 yılında AK Parti İktidara geldi ve çok büyük hizmetlere imza atıldı. Darbe severler durmadı. Şimdi de doları yükselterek ekonomimize darbe yapmak istiyorlar." dedi

Dedeoğlu, Dedeman Camisi'nde kıldığı teravih namazının ardından esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.