pendik escort bayan
ak

"Çok Büyük Hedefler Koymayı Doğru Bulmuyoruz"

17.07.2017 - 09:58, Güncelleme: 17.07.2017 - 09:58
 

"Çok Büyük Hedefler Koymayı Doğru Bulmuyoruz"

Sivasspor Kulübü Başkanı Otyakmaz: "Belki forvete bir transfer daha olacak. Defansif bir orta sahaya ihtiyacımız var. Ondan sonra lige hazır olacağımızı düşünüyoruz"

SİVAS (AA) - Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'un kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz, bu sezon çok büyük hedefler koymayı doğru bulmadığını bildirdi.Otyakmaz, yayıncı kuruluşa yaptığı ve kulübün internet sitesinde de yer alan açıklamasında transfer çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi. Kırmızı-beyazlı ekibin, emeklerinin karşılığını alarak yeniden Süper Lig'e döndüğünü kaydeden Otyakmaz, transfer çalışmalarına ilişkin ise "Defansımızı sağlama almayı planlıyorduk. Hücum hattında da listemiz vardı. Defans hattını aşağı yukarı hallettik. Gelecek bir stoperimiz daha var. Bir kaleciyle görüşüyoruz." ifadelerini kullandı. Otyakmaz, Arouna Kone ve Muhammet Demir ile hücumu güçlendirdiklerini belirterek, şunları kaydetti: "Belki forvete bir transfer daha olacak. Defansif bir orta sahaya ihtiyacımız var. Ondan sonra lige hazır olacağımızı düşünüyoruz. Takımı oturtmak amacındayız. Çok büyük hedefler koymayı doğru bulmuyoruz. Avrupa kupasına katılacak bir sezonu tabi ki arzu ederiz. Süper Lig'in altyapısını oluşturup önümüzdeki yıllardan sonra tekrar yukarılara hedef koyabiliriz diye düşünüyoruz."
Sivasspor Kulübü Başkanı Otyakmaz: "Belki forvete bir transfer daha olacak. Defansif bir orta sahaya ihtiyacımız var. Ondan sonra lige hazır olacağımızı düşünüyoruz"


SİVAS (AA) - Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'un kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz, bu sezon çok büyük hedefler koymayı doğru bulmadığını bildirdi.

Otyakmaz, yayıncı kuruluşa yaptığı ve kulübün internet sitesinde de yer alan açıklamasında transfer çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi.

Kırmızı-beyazlı ekibin, emeklerinin karşılığını alarak yeniden Süper Lig'e döndüğünü kaydeden Otyakmaz, transfer çalışmalarına ilişkin ise "Defansımızı sağlama almayı planlıyorduk. Hücum hattında da listemiz vardı. Defans hattını aşağı yukarı hallettik. Gelecek bir stoperimiz daha var. Bir kaleciyle görüşüyoruz." ifadelerini kullandı.

Otyakmaz, Arouna Kone ve Muhammet Demir ile hücumu güçlendirdiklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Belki forvete bir transfer daha olacak. Defansif bir orta sahaya ihtiyacımız var. Ondan sonra lige hazır olacağımızı düşünüyoruz. Takımı oturtmak amacındayız. Çok büyük hedefler koymayı doğru bulmuyoruz. Avrupa kupasına katılacak bir sezonu tabi ki arzu ederiz. Süper Lig'in altyapısını oluşturup önümüzdeki yıllardan sonra tekrar yukarılara hedef koyabiliriz diye düşünüyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.