pendik escort bayan
ak

"Çocukların Korunmasına Yöneli̇k Deneti̇m Uygulaması-5"

23.10.2017 - 16:48, Güncelleme: 23.10.2017 - 16:48
 

"Çocukların Korunmasına Yöneli̇k Deneti̇m Uygulaması-5"

SİVAS (AA) - Sivas'ta "Çocukların korunmasına yöneli̇k deneti̇m uygulaması-5" kapsamında il genelindeki 186 okul çevresinde yapılan denetimlerde 889 kişi...

SİVAS (AA) - Sivas'ta "Çocukların korunmasına yöneli̇k deneti̇m uygulaması-5" kapsamında il genelindeki 186 okul çevresinde yapılan denetimlerde 889 kişi sorgulandı, 2 kişiye adli ve idari işlem yapıldı. İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, il genelinde ve tüm ilçelerde eş zamanlı olarak "Çocukların korunmasına yöneli̇k deneti̇m uygulaması-5" gerçekleştirildi.Bu kapsamda okul servis araçları ve şoförleri, okulla ilgisi olmayan şüpheli şahısların denetimi, okul çevrelerinde bulunan umuma açık yerlerin ve iş yerlerinin denetimi yapıldı.46 ekip ve 179 personelin katıldığı uygulamada il genelindeki 186 okul çevresinde yapılan denetimlerde 889 kişi sorgulandı, 2 kişiye adli ve idari işlem yapıldı, 277 umuma açık yer denetlendi.Ayrıca 76'sı okul servisi olmak üzere toplam 160 araç denetlendi ve çeşitli suçlardan bin 203 lira trafik para cezası uygulandı.
SİVAS (AA) - Sivas'ta "Çocukların korunmasına yöneli̇k deneti̇m uygulaması-5" kapsamında il genelindeki 186 okul çevresinde yapılan denetimlerde 889 kişi...

SİVAS (AA) - Sivas'ta "Çocukların korunmasına yöneli̇k deneti̇m uygulaması-5" kapsamında il genelindeki 186 okul çevresinde yapılan denetimlerde 889 kişi sorgulandı, 2 kişiye adli ve idari işlem yapıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, il genelinde ve tüm ilçelerde eş zamanlı olarak "Çocukların korunmasına yöneli̇k deneti̇m uygulaması-5" gerçekleştirildi.

Bu kapsamda okul servis araçları ve şoförleri, okulla ilgisi olmayan şüpheli şahısların denetimi, okul çevrelerinde bulunan umuma açık yerlerin ve iş yerlerinin denetimi yapıldı.

46 ekip ve 179 personelin katıldığı uygulamada il genelindeki 186 okul çevresinde yapılan denetimlerde 889 kişi sorgulandı, 2 kişiye adli ve idari işlem yapıldı, 277 umuma açık yer denetlendi.

Ayrıca 76'sı okul servisi olmak üzere toplam 160 araç denetlendi ve çeşitli suçlardan bin 203 lira trafik para cezası uygulandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.