pendik escort bayan
ak

"Çocukların Korunmasına Yönelik Denetim"

21.11.2017 - 15:48, Güncelleme: 21.11.2017 - 15:48
 

"Çocukların Korunmasına Yönelik Denetim"

SİVAS (AA) - Hafik ilçesinde polis ekipleri, "Çocukların Korunmasına Yönelik Denetim" uygulaması kapsamında denetimler yaptı. Hafik İlçe Emniyet Amirliği...

SİVAS (AA) - Hafik ilçesinde polis ekipleri, "Çocukların Korunmasına Yönelik Denetim" uygulaması kapsamında denetimler yaptı. Hafik İlçe Emniyet Amirliği ekipleri uygulama kapsamında ilçedeki park, bahçe, internet kafe ve oyun salonları ile çocukların güvenliği açısından tehlike oluşturabilecek metruk binalar, kahvehanelerde, alkol ve tütün mamulleri satışı yapılan yerlerde denetimler gerçekleştirildi. Yapılan denetimler sonrasında herhangi bir olumsuzluk teşkil eden duruma rastlanmadığı bildirildi.
SİVAS (AA) - Hafik ilçesinde polis ekipleri, "Çocukların Korunmasına Yönelik Denetim" uygulaması kapsamında denetimler yaptı. Hafik İlçe Emniyet Amirliği...

SİVAS (AA) - Hafik ilçesinde polis ekipleri, "Çocukların Korunmasına Yönelik Denetim" uygulaması kapsamında denetimler yaptı.

Hafik İlçe Emniyet Amirliği ekipleri uygulama kapsamında ilçedeki park, bahçe, internet kafe ve oyun salonları ile çocukların güvenliği açısından tehlike oluşturabilecek metruk binalar, kahvehanelerde, alkol ve tütün mamulleri satışı yapılan yerlerde denetimler gerçekleştirildi.

Yapılan denetimler sonrasında herhangi bir olumsuzluk teşkil eden duruma rastlanmadığı bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.