pendik escort bayan
ak

Çocuklardan "Yaza Merhaba" Eğlencesi

06.06.2019 - 11:23, Güncelleme: 06.06.2019 - 11:23
 

Çocuklardan "Yaza Merhaba" Eğlencesi

Ankara Büyükşehir Belediyesi Ahmetler Çocuk Kulübü'nce düzenlenen "Yaza Merhaba Şenliği"nde kulüp üyesi çocukların jimnastik, kickboks, halk oyunları, dans ve drama gösterileri beğeniyle izlendi

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi Ahmetler Çocuk Kulübü tarafından "Yaza Merhaba Şenliği" düzenlendi.Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, bu yıl 4'üncüsü gerçekleştirilen "Yaza Merhaba Şenliği", Ahmetler Çocuk Kulübü üyeleri ve ailelerinin katılımıyla yapıldı.Kulübe üye çocuklar ve ailelerinin birlikte zaman geçirmeleri amacıyla düzenlenen şenlikte, çocuklar bir yıl boyunca aldıkları eğitimlerde öğrendiklerini sergiledi.Şenlikte, hem öğrenen hem de eğlenen çocukların jimnastik, kickboks, halk oyunları, dans ve drama gösterileri beğeniyle izlendi.- Hem eğleniyorlar hem öğreniyorlarAnkara Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Ahmetler Çocuk Kulübü, 7-14 yaş aralığındaki çocuklara İngilizce, müzik, resim, spor başta olmak üzere birçok branşta ücretsiz eğitim veriyor.Alanın uzmanlarınca verilen eğitimlerle, çocukların sosyal, kültürel ve kişisel gelişimine katkı sağlanıyor.
Ankara Büyükşehir Belediyesi Ahmetler Çocuk Kulübü'nce düzenlenen "Yaza Merhaba Şenliği"nde kulüp üyesi çocukların jimnastik, kickboks, halk oyunları, dans ve drama gösterileri beğeniyle izlendi

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi Ahmetler Çocuk Kulübü tarafından "Yaza Merhaba Şenliği" düzenlendi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, bu yıl 4'üncüsü gerçekleştirilen "Yaza Merhaba Şenliği", Ahmetler Çocuk Kulübü üyeleri ve ailelerinin katılımıyla yapıldı.

Kulübe üye çocuklar ve ailelerinin birlikte zaman geçirmeleri amacıyla düzenlenen şenlikte, çocuklar bir yıl boyunca aldıkları eğitimlerde öğrendiklerini sergiledi.

Şenlikte, hem öğrenen hem de eğlenen çocukların jimnastik, kickboks, halk oyunları, dans ve drama gösterileri beğeniyle izlendi.

- Hem eğleniyorlar hem öğreniyorlar

Ankara Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Ahmetler Çocuk Kulübü, 7-14 yaş aralığındaki çocuklara İngilizce, müzik, resim, spor başta olmak üzere birçok branşta ücretsiz eğitim veriyor.

Alanın uzmanlarınca verilen eğitimlerle, çocukların sosyal, kültürel ve kişisel gelişimine katkı sağlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.