pendik escort bayan
ak

Çocuklardan Çanakkale Şehitleri İçin Türkü

18.03.2018 - 11:33, Güncelleme: 18.03.2018 - 11:33
 

Çocuklardan Çanakkale Şehitleri İçin Türkü

Ankara Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezindeki çocuklar, Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. yıl dönümünde şehitlerin anısına Çanakkale Türküsü'nü seslendirdi

ANKARA (AA) - Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı Ankara Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezindeki çocuklar, Çanakkale şehitlerinin anısına Çanakkale Türküsü'nü söyledi.Ankara Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezinde kalan çocuklar, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 103. Yıl Dönümü dolayısıyla bir video hazırladı.Çanakkale'de savaşan askerlerin fotoğraflarına da yer verilen videoda çocuklar, Ankara Kalesi'nde Çanakkale Türküsü'nü seslendirdi.Hazırladıkları video ile Çanakkale şehitlerini anan çocuklar, "Çanakkale'de destan yazan şehitlerimizin torunlarından, Afrin'de destan yazmaya devam eden askerlerimize selam olsun." mesajını paylaştı.
Ankara Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezindeki çocuklar, Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. yıl dönümünde şehitlerin anısına Çanakkale Türküsü'nü seslendirdi

ANKARA (AA) - Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı Ankara Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezindeki çocuklar, Çanakkale şehitlerinin anısına Çanakkale Türküsü'nü söyledi.

Ankara Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezinde kalan çocuklar, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 103. Yıl Dönümü dolayısıyla bir video hazırladı.

Çanakkale'de savaşan askerlerin fotoğraflarına da yer verilen videoda çocuklar, Ankara Kalesi'nde Çanakkale Türküsü'nü seslendirdi.

Hazırladıkları video ile Çanakkale şehitlerini anan çocuklar, "Çanakkale'de destan yazan şehitlerimizin torunlarından, Afrin'de destan yazmaya devam eden askerlerimize selam olsun." mesajını paylaştı.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.