pendik escort bayan
ak

Çocuklara Ücretsiz Göz Taraması Yapıldı

17.12.2017 - 14:28, Güncelleme: 17.12.2017 - 14:28
 

Çocuklara Ücretsiz Göz Taraması Yapıldı

ANKARA (AA) - Ankara'nın Yenimahallle ilçesinde öğrencilere ücretsiz göz taraması yapıldı.Uzman doktorların görev aldığı göz taramasında, öğrencilerin...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Yenimahallle ilçesinde öğrencilere ücretsiz göz taraması yapıldı.Uzman doktorların görev aldığı göz taramasında, öğrencilerin göz tansiyonu, renk körlüğü, göz kusurları ve göz numaraları kontrol edildi. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar sosyal belediye olarak birinci önceliklerinin halk sağlığı olduğunu vurguladı.Sağlıklı bir nesil yetiştirmeyi hedeflediklerini anlatan Yaşar, "Sağlıklı yarınları ancak sağlıklı insanlar kurabilir, bu nedenledir ki çocuklarımızın sağlığı bizim için önemli. Çocuklarımız bizlere emanet." diye konuştu.
ANKARA (AA) - Ankara'nın Yenimahallle ilçesinde öğrencilere ücretsiz göz taraması yapıldı.Uzman doktorların görev aldığı göz taramasında, öğrencilerin...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Yenimahallle ilçesinde öğrencilere ücretsiz göz taraması yapıldı.

Uzman doktorların görev aldığı göz taramasında, öğrencilerin göz tansiyonu, renk körlüğü, göz kusurları ve göz numaraları kontrol edildi.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar sosyal belediye olarak birinci önceliklerinin halk sağlığı olduğunu vurguladı.

Sağlıklı bir nesil yetiştirmeyi hedeflediklerini anlatan Yaşar, "Sağlıklı yarınları ancak sağlıklı insanlar kurabilir, bu nedenledir ki çocuklarımızın sağlığı bizim için önemli. Çocuklarımız bizlere emanet." diye konuştu.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.