pendik escort bayan
ak

Çocuklara Özel Labirent Parklar

28.07.2016 - 14:33, Güncelleme: 28.07.2016 - 14:33
 

Çocuklara Özel Labirent Parklar

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 2-13 yaş grubu çocuklara özel labirent parklar yapılacağını bildirdi.Büyükkılıç,...

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 2-13 yaş grubu çocuklara özel labirent parklar yapılacağını bildirdi.Büyükkılıç, yaptığı yazılı açıklamada, Melikgazi ilçe sınırlarında 81 mahallede 524 çok amaçlı ve büyük ölçekli parklar bulunduğunu belirtti.Vatandaşların çocuklarıyla beraber zaman geçirebilmeleri için özel parklar inşa edeceklerini de aktaran Büyükkılıç, şunları kaydetti: "Hem çocuğunuzun hem de sizin mutlu olacağınız çocuk dostu parklar inşa etmek istiyoruz. Bu parklar hem eğlenceli hem de öğretici olmalıdır. Bu amaç ile 2-13 yaş çocukların saatlik veya tüm gün boyunca oyun oynayabilecekleri bir mekan içinde açık alan labirent sistemli parklar inşa edeceğiz. Labirent parklar ile yön bulma, sese karşı yön bulma, eğlenceli olduğu kadar eğitici ve bilgilendirici alanlar oluşturacağız. Labirent parklar için proje çalışması başlatılmıştır. Bilindiği gibi Melikgazi Belediyesi 7-12 yaş grubuna hitap eden trafik parkıyla çocuklara verilen önemi sergilemiştir. Bu parkımız da yoğun ilgi görecektir. Trafik parkı ilköğretim okullarının ilgi odağı olduğu gibi labirent parkımız da ana okul ve sınıfların ilgi odağı olacaktır."
KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 2-13 yaş grubu çocuklara özel labirent parklar yapılacağını bildirdi.Büyükkılıç,...

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 2-13 yaş grubu çocuklara özel labirent parklar yapılacağını bildirdi.

Büyükkılıç, yaptığı yazılı açıklamada, Melikgazi ilçe sınırlarında 81 mahallede 524 çok amaçlı ve büyük ölçekli parklar bulunduğunu belirtti.

Vatandaşların çocuklarıyla beraber zaman geçirebilmeleri için özel parklar inşa edeceklerini de aktaran Büyükkılıç, şunları kaydetti:

"Hem çocuğunuzun hem de sizin mutlu olacağınız çocuk dostu parklar inşa etmek istiyoruz. Bu parklar hem eğlenceli hem de öğretici olmalıdır. Bu amaç ile 2-13 yaş çocukların saatlik veya tüm gün boyunca oyun oynayabilecekleri bir mekan içinde açık alan labirent sistemli parklar inşa edeceğiz. Labirent parklar ile yön bulma, sese karşı yön bulma, eğlenceli olduğu kadar eğitici ve bilgilendirici alanlar oluşturacağız. Labirent parklar için proje çalışması başlatılmıştır. Bilindiği gibi Melikgazi Belediyesi 7-12 yaş grubuna hitap eden trafik parkıyla çocuklara verilen önemi sergilemiştir. Bu parkımız da yoğun ilgi görecektir. Trafik parkı ilköğretim okullarının ilgi odağı olduğu gibi labirent parkımız da ana okul ve sınıfların ilgi odağı olacaktır."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.