pendik escort bayan
ak

Çocuklar "Trafik Dedektifi" Oldu

16.11.2017 - 12:08, Güncelleme: 16.11.2017 - 12:08
 

Çocuklar "Trafik Dedektifi" Oldu

"8. Karayolu Trafik Güvenliği Sempozyumu ve Sergisi"nde Trafik Dedektifleri Projesi kapsamında çeşitli ilköğretim okullarından öğrencilere trafik kuralları anlatıldı

ANKARA (AA) - Ankara Ticaret Odası (ATO) Kongre Merkezi'nde düzenlenen "8. Karayolu Trafik Güvenliği Sempozyumu ve Sergisi"nde Trafik Dedektifleri Projesi kapsamında çeşitli ilkokullardan öğrencilere trafik kurallarına ilişkin bilgiler verildi.Etkinlikte, polis memuru Murat Kalın, öğrencilere, trafik işaret ve levhaları, emniyet kemeri, yaya geçidi, üst ve alt geçit kullanımı, güvenli bisiklet kullanımı, yaya güvenliği, araçta güvenli yolculuk, karşıdan karşıya geçme ve güvenli oyun alanları başlıkları altında eğitim verdi.Trafikle ilgili çeşitli bilgilendirme videolarının da gösterildiği etkinlikte, öğrencilere "Trafik Dedektifi" rozeti ve kartı verildi. "Trafik Dedektifi" unvanı verilen öğrencilerden, trafik güvenliği konusunda bilinçli hareket etmeleri ve trafik kurallarına uymayan ebeveynleri ile arkadaşlarını uyarmaları gerektiği vurgulandı.Türkiye'de trafik kazalarından kaynaklanan ölümlerin 2020'ye kadar yüzde 50 oranında azaltılmasını hedefleyen "Karayolu Trafik Güvenliği Stratejisi ve Eylem Planı" kapsamındaki Trafik Dedektifleri Projesi ile 3-17 yaşlarındaki çocuk ve gençlerde trafik güvenliği alanında farkındalık ve bilinç oluşturmaya yönelik faaliyetler yürütülüyor.Trafik Dedektifleri Projesi'nin paydaşları arasında, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü, Milli Eğitim Bakanlığı, Diyanet İşleri Başkanlığı, Polis Eşleri Kaynaşma ve Yardımlaşma Derneği (PEKAY) ve OPET Petrolcülük A.Ş. yer alıyor.
"8. Karayolu Trafik Güvenliği Sempozyumu ve Sergisi"nde Trafik Dedektifleri Projesi kapsamında çeşitli ilköğretim okullarından öğrencilere trafik kuralları anlatıldı

ANKARA (AA) - Ankara Ticaret Odası (ATO) Kongre Merkezi'nde düzenlenen "8. Karayolu Trafik Güvenliği Sempozyumu ve Sergisi"nde Trafik Dedektifleri Projesi kapsamında çeşitli ilkokullardan öğrencilere trafik kurallarına ilişkin bilgiler verildi.

Etkinlikte, polis memuru Murat Kalın, öğrencilere, trafik işaret ve levhaları, emniyet kemeri, yaya geçidi, üst ve alt geçit kullanımı, güvenli bisiklet kullanımı, yaya güvenliği, araçta güvenli yolculuk, karşıdan karşıya geçme ve güvenli oyun alanları başlıkları altında eğitim verdi.

Trafikle ilgili çeşitli bilgilendirme videolarının da gösterildiği etkinlikte, öğrencilere "Trafik Dedektifi" rozeti ve kartı verildi. "Trafik Dedektifi" unvanı verilen öğrencilerden, trafik güvenliği konusunda bilinçli hareket etmeleri ve trafik kurallarına uymayan ebeveynleri ile arkadaşlarını uyarmaları gerektiği vurgulandı.

Türkiye'de trafik kazalarından kaynaklanan ölümlerin 2020'ye kadar yüzde 50 oranında azaltılmasını hedefleyen "Karayolu Trafik Güvenliği Stratejisi ve Eylem Planı" kapsamındaki Trafik Dedektifleri Projesi ile 3-17 yaşlarındaki çocuk ve gençlerde trafik güvenliği alanında farkındalık ve bilinç oluşturmaya yönelik faaliyetler yürütülüyor.

Trafik Dedektifleri Projesi'nin paydaşları arasında, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü, Milli Eğitim Bakanlığı, Diyanet İşleri Başkanlığı, Polis Eşleri Kaynaşma ve Yardımlaşma Derneği (PEKAY) ve OPET Petrolcülük A.Ş. yer alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.