pendik escort bayan
ak

Çocuklar, Toyota'nın Resim Yarışmasında Buluşacak

15.12.2017 - 13:43, Güncelleme: 15.12.2017 - 13:43
 

Çocuklar, Toyota'nın Resim Yarışmasında Buluşacak

,

İSTANBUL (AA) - Dünyanın 5 kıtasından binlerce çocuğun katılacağı Toyota'nın "Hayalimdeki Araba Resim Yarışması 2018"in Türkiye ulusal yarışması başlıyor.Toyota'dan yapılan açıklamaya göre, bu yıl 15 yaşın altındaki Türk çocuklarının altıncı kez katılacağı resim yarışması için başvurular 23 Şubat 2018'e kadar sürecek.Türkiye'deki değerlendirmelerde 3 ayrı kategoride (7 yaş ve altı, 8-11 yaş arası, 12-15 yaş arası) ilk 3 dereceye giren resimlerin sahipleri, ödüllerin yanında Japonya'da gerçekleşecek "Uluslararası Yarışma"ya katılma şansı da kazanacak. 2017 yılındaki yarışmaya Türkiye ile birlikte 79 ülkeden 830 binden fazla resim katılmıştı. Türkiye aşaması sonrasında Japonya'da gerçekleştirilen 2017 finalinde ise 7 yaş altı kategorisinde "Kurtarıcı" adlı resim çalışmasıyla Samsun'dan Elis Yazıcı ikinci olmuş ve bu başarısı 2016 yılında 8-11 yaş kategorisinde kazanılan dünya üçüncülüğünden sonra Türkiye’ye bir gurur daha yaşatmıştı.- Geçen 6 yılda 40 binden fazla Türk çocuğu katılım gösterdiToyota tarafından 2004 yılından bu yana "Senin Hayalin-Geleceğin Arabası" temasıyla organize edilen yarışma, otomobilleri çocukları sevdirmek ve hayal dünyalarını geliştirmek amacıyla düzenleniyor. Çocukların hayallerindeki arabayı resme dökmeleri için fırsat sunan yarışmaya dünya çapında büyük ilgi olurken, birbirinden yaratıcı resimler dereceye girmek için yarışıyor. Türkiye'den çocukların altıncı kez hayallerindeki otomobili resimlerine yansıtarak yer alacağı yarışmaya geçen 6 yılda 40 binden fazla Türk çocuğu katılım gösterdi.Toyota Hayalimdeki Araba Resim Yarışması’na katılmak isteyen çocuklar, hayallerini A4, A3 boyutlarında veya tabloid ebatlara sahip, istenilen türde kağıda istenilen resim malzemesi kullanılarak resmedebiliyorlar. Katılımcılar, resimlerini başvuru formu ile birlikte şehirlerinde bulunan Toyota plazalara elden teslim edebilecek.
,

İSTANBUL (AA) - Dünyanın 5 kıtasından binlerce çocuğun katılacağı Toyota'nın "Hayalimdeki Araba Resim Yarışması 2018"in Türkiye ulusal yarışması başlıyor.

Toyota'dan yapılan açıklamaya göre, bu yıl 15 yaşın altındaki Türk çocuklarının altıncı kez katılacağı resim yarışması için başvurular 23 Şubat 2018'e kadar sürecek.

Türkiye'deki değerlendirmelerde 3 ayrı kategoride (7 yaş ve altı, 8-11 yaş arası, 12-15 yaş arası) ilk 3 dereceye giren resimlerin sahipleri, ödüllerin yanında Japonya'da gerçekleşecek "Uluslararası Yarışma"ya katılma şansı da kazanacak.

2017 yılındaki yarışmaya Türkiye ile birlikte 79 ülkeden 830 binden fazla resim katılmıştı. Türkiye aşaması sonrasında Japonya'da gerçekleştirilen 2017 finalinde ise 7 yaş altı kategorisinde "Kurtarıcı" adlı resim çalışmasıyla Samsun'dan Elis Yazıcı ikinci olmuş ve bu başarısı 2016 yılında 8-11 yaş kategorisinde kazanılan dünya üçüncülüğünden sonra Türkiye’ye bir gurur daha yaşatmıştı.


- Geçen 6 yılda 40 binden fazla Türk çocuğu katılım gösterdi


Toyota tarafından 2004 yılından bu yana "Senin Hayalin-Geleceğin Arabası" temasıyla organize edilen yarışma, otomobilleri çocukları sevdirmek ve hayal dünyalarını geliştirmek amacıyla düzenleniyor. Çocukların hayallerindeki arabayı resme dökmeleri için fırsat sunan yarışmaya dünya çapında büyük ilgi olurken, birbirinden yaratıcı resimler dereceye girmek için yarışıyor. Türkiye'den çocukların altıncı kez hayallerindeki otomobili resimlerine yansıtarak yer alacağı yarışmaya geçen 6 yılda 40 binden fazla Türk çocuğu katılım gösterdi.

Toyota Hayalimdeki Araba Resim Yarışması’na katılmak isteyen çocuklar, hayallerini A4, A3 boyutlarında veya tabloid ebatlara sahip, istenilen türde kağıda istenilen resim malzemesi kullanılarak resmedebiliyorlar.

Katılımcılar, resimlerini başvuru formu ile birlikte şehirlerinde bulunan Toyota plazalara elden teslim edebilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.