pendik escort bayan
ak

Çocuklar Jandarma Sayesinde Erciyes'le Tanıştı

20.12.2017 - 10:33, Güncelleme: 20.12.2017 - 10:33
 

Çocuklar Jandarma Sayesinde Erciyes'le Tanıştı

Kayseri'de yaşayan ve daha önce hiç Erciyes Dağı'na gitmemiş öğrenciler için İl Jandarma Komutanlığınca gezi düzenlendi

KAYSERİ (AA) - Kayseri İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kentte yaşayan ve daha önce hiç Erciyes Dağı'na gitmemiş öğrenciler için gezi düzenledi.Talas ilçesi Endürlük Mahallesi'ndeki Kani Arıkan Ortaokulu'nda eğitim gören ve daha önce Erciyes Dağı'na hiç gitmemiş 24 öğrenci, jandarma ekipleri tarafından Erciyes'e getirildi.Gezi kapsamında, öğrenciler ilk olarak Erciyes Jandarma Karakolu'nu ziyaret ederek burada kendilerine ikram edilen sucuk ekmekleri yedi. Buradan Erciyes Kayak Tesisleri'ne götürülen çocuklar, jandarma eşliğinde gondola binip, ardından jandarmanın çeşitli faaliyetlerde kullandığı "Oje" ve "Vadi" isimli köpekleri severek fotoğraf çektirdi. Öğrenciler daha sonra, ekipler tarafından kar motoruyla gezdirildi. Programın sonunda çocuklara, jandarmanın faaliyetleri hakkında bilgi verilerek, tanıtım broşürü dağıtıldı.Okul Müdürü Ali Geldim, jandarmanın yaptığı etkinlikten dolayı öğrencileri adına kendilerinin de mutlu olduğunu belirterek, şunları kaydetti:"Jandarma Alay Komutanlığının sosyal etkinlikleri kapsamında okulumuz öğrencilerini Erciyes Dağı'na getirdik. Jandarma ekiplerine çok teşekkür ediyoruz. Buraya gelen öğrencilerimiz arasında belki de ömürleri boyunca Erciyes'e hiç gelemeyecek öğrencilerimiz var. Bu öğrencilerimiz için gerçekten çok büyük bir hediye oldu. Yaşamları boyunca unutamayacakları bir aktivite oldu."Okulun 7. sınıf öğrencisi Hasan Çoban da "Jandarma ekiplerine gösterdikleri ilgiden dolayı çok teşekkür ediyorum. Burada yemek yedik, teleferiğe bindik, kar motorlarıyla dolaştık." dedi.Okulun 5. sınıf öğrencisi Muhammed Said Levent de mutluluğunu dile getirerek, etkinlikten dolayı jandarmaya teşekkür etti.
Kayseri'de yaşayan ve daha önce hiç Erciyes Dağı'na gitmemiş öğrenciler için İl Jandarma Komutanlığınca gezi düzenlendi

KAYSERİ (AA) - Kayseri İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kentte yaşayan ve daha önce hiç Erciyes Dağı'na gitmemiş öğrenciler için gezi düzenledi.

Talas ilçesi Endürlük Mahallesi'ndeki Kani Arıkan Ortaokulu'nda eğitim gören ve daha önce Erciyes Dağı'na hiç gitmemiş 24 öğrenci, jandarma ekipleri tarafından Erciyes'e getirildi.

Gezi kapsamında, öğrenciler ilk olarak Erciyes Jandarma Karakolu'nu ziyaret ederek burada kendilerine ikram edilen sucuk ekmekleri yedi.

Buradan Erciyes Kayak Tesisleri'ne götürülen çocuklar, jandarma eşliğinde gondola binip, ardından jandarmanın çeşitli faaliyetlerde kullandığı "Oje" ve "Vadi" isimli köpekleri severek fotoğraf çektirdi. Öğrenciler daha sonra, ekipler tarafından kar motoruyla gezdirildi.

Programın sonunda çocuklara, jandarmanın faaliyetleri hakkında bilgi verilerek, tanıtım broşürü dağıtıldı.

Okul Müdürü Ali Geldim, jandarmanın yaptığı etkinlikten dolayı öğrencileri adına kendilerinin de mutlu olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Jandarma Alay Komutanlığının sosyal etkinlikleri kapsamında okulumuz öğrencilerini Erciyes Dağı'na getirdik. Jandarma ekiplerine çok teşekkür ediyoruz. Buraya gelen öğrencilerimiz arasında belki de ömürleri boyunca Erciyes'e hiç gelemeyecek öğrencilerimiz var. Bu öğrencilerimiz için gerçekten çok büyük bir hediye oldu. Yaşamları boyunca unutamayacakları bir aktivite oldu."

Okulun 7. sınıf öğrencisi Hasan Çoban da "Jandarma ekiplerine gösterdikleri ilgiden dolayı çok teşekkür ediyorum. Burada yemek yedik, teleferiğe bindik, kar motorlarıyla dolaştık." dedi.

Okulun 5. sınıf öğrencisi Muhammed Said Levent de mutluluğunu dile getirerek, etkinlikten dolayı jandarmaya teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.