pendik escort bayan
ak

"Çocuk Gözüyle 108 Gün" Kitabı Öğrencilere Dağıtıldı

22.05.2018 - 16:58, Güncelleme: 22.05.2018 - 16:58
 

"Çocuk Gözüyle 108 Gün" Kitabı Öğrencilere Dağıtıldı

SİVAS (AA) - Atatürk'ün Sivas'ta geçirdiği 108 günün çocuk gözüyle anlatıldığı Ahmet Necip Günaydın tarafından yazılan "Çocuk Gözüyle 108 Gün"...

SİVAS (AA) - Atatürk'ün Sivas'ta geçirdiği 108 günün çocuk gözüyle anlatıldığı Ahmet Necip Günaydın tarafından yazılan "Çocuk Gözüyle 108 Gün" adlı kitap öğrencilere dağıtıldı.Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın ve Belediye Başkan Danışmanı Prof. Dr. Recep Toparlı, Kümbet Mahallesi'ndeki Muhsin Yazıcıoğlu İlköğretim Okulunu ziyaret etti.Özaydın ve Toparlı, ziyarette öğrencilere "Çocuk Gözüyle 108 Gün" adlı kitabı hediye etti.Özaydın, kitabı dağıtmaya Muhsin Yazıcıoğlu İlköğretim Okulundan başladıklarını belirterek, "Bu vatanı kurtarma yolunda büyük mücadele veren Atatürk ve arkadaşlarını daha iyi tanıma ve Sivas'ta 108 gün ne yaptıklarını öğrenme imkanına sahip olacaksınız." ifadelerini kullandı.
SİVAS (AA) - Atatürk'ün Sivas'ta geçirdiği 108 günün çocuk gözüyle anlatıldığı Ahmet Necip Günaydın tarafından yazılan "Çocuk Gözüyle 108 Gün"...

SİVAS (AA) - Atatürk'ün Sivas'ta geçirdiği 108 günün çocuk gözüyle anlatıldığı Ahmet Necip Günaydın tarafından yazılan "Çocuk Gözüyle 108 Gün" adlı kitap öğrencilere dağıtıldı.

Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın ve Belediye Başkan Danışmanı Prof. Dr. Recep Toparlı, Kümbet Mahallesi'ndeki Muhsin Yazıcıoğlu İlköğretim Okulunu ziyaret etti.

Özaydın ve Toparlı, ziyarette öğrencilere "Çocuk Gözüyle 108 Gün" adlı kitabı hediye etti.

Özaydın, kitabı dağıtmaya Muhsin Yazıcıoğlu İlköğretim Okulundan başladıklarını belirterek, "Bu vatanı kurtarma yolunda büyük mücadele veren Atatürk ve arkadaşlarını daha iyi tanıma ve Sivas'ta 108 gün ne yaptıklarını öğrenme imkanına sahip olacaksınız." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.