pendik escort bayan
ak

"Çocuk Dostu Şehirler"

21.10.2016 - 13:28, Güncelleme: 21.10.2016 - 13:28
 

"Çocuk Dostu Şehirler"

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediyesi, Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu (UNİCEF) ve Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile işbirliği içinde uygulamaya...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediyesi, Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu (UNİCEF) ve Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile işbirliği içinde uygulamaya geçirilen "Çocuk Dostu Şehirler" arasında yer almak amacıyla çalışmalara başladı. Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Nevşehir Belediyesi yetkililerinden oluşan heyetin Ankara'da gerçekleştirilen "Çocuk Dostu Şehirler Yönetimi" konulu eğitime katılarak uygulama için ilk adımın atıldığı kaydedildi.Çocuk haklarını uygulayan ve çocukların yaşam alanlarını ideal hale getirmeyi amaçlayan çalışma kapsamında belediyenin, kültürel ve sosyal alandaki çalışmalarına yönelik uyguladığı projelerle destek vermeye devam edeceği aktarıldı.Nevşehir'de, 2004 yılından beri günümüze kadar 200'ü aşkın çocuk oyun alanının yanı sıra, engelli çocuklara yönelik Türk Halk Müziği Koro çalışmalarının başarı ile yürütüldüğü, 2014 yılında hizmete kazandırılan Kadın Danışma Merkezi aracılığıyla çocuklara psikolojik destek programı uygulamasına devam edildiği ifade edildi.Bundan sonraki süreçte bir dizi etkinlik ve uygulama ile "Çocuk Dostu Şehirler" arasında Nevşehir'in model şehir olmasının hedeflendiği kaydedildi.
NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediyesi, Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu (UNİCEF) ve Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile işbirliği içinde uygulamaya...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediyesi, Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu (UNİCEF) ve Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile işbirliği içinde uygulamaya geçirilen "Çocuk Dostu Şehirler" arasında yer almak amacıyla çalışmalara başladı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Nevşehir Belediyesi yetkililerinden oluşan heyetin Ankara'da gerçekleştirilen "Çocuk Dostu Şehirler Yönetimi" konulu eğitime katılarak uygulama için ilk adımın atıldığı kaydedildi.

Çocuk haklarını uygulayan ve çocukların yaşam alanlarını ideal hale getirmeyi amaçlayan çalışma kapsamında belediyenin, kültürel ve sosyal alandaki çalışmalarına yönelik uyguladığı projelerle destek vermeye devam edeceği aktarıldı.

Nevşehir'de, 2004 yılından beri günümüze kadar 200'ü aşkın çocuk oyun alanının yanı sıra, engelli çocuklara yönelik Türk Halk Müziği Koro çalışmalarının başarı ile yürütüldüğü, 2014 yılında hizmete kazandırılan Kadın Danışma Merkezi aracılığıyla çocuklara psikolojik destek programı uygulamasına devam edildiği ifade edildi.

Bundan sonraki süreçte bir dizi etkinlik ve uygulama ile "Çocuk Dostu Şehirler" arasında Nevşehir'in model şehir olmasının hedeflendiği kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.