pendik escort bayan
ak

Çocuk Bakımı Kursuna Yoğun İlgi

27.03.2017 - 12:48, Güncelleme: 27.03.2017 - 12:48
 

Çocuk Bakımı Kursuna Yoğun İlgi

YOZGAT (AA) - Şefaatli Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan evde çocuk bakımı kursuna kadınlar yoğun ilgi gösterdi. Halk Eğitim Merkezi Müdürü Rafet...

YOZGAT (AA) - Şefaatli Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan evde çocuk bakımı kursuna kadınlar yoğun ilgi gösterdi. Halk Eğitim Merkezi Müdürü Rafet Çaylı, açtıkları evde çocuk bakımı kursuna ilçede bulunan kadınların yoğun ilgi gösterdiğini söyledi.Kursa 25 kadının katıldığını aktaran Çaylı, şöyle konuştu: "Halk eğitim merkezi olarak çeşitli kurslar açmaktayız. Evde çocuk bakımı kursu da bunlardan birisi. İlçemizde kadınlar bu kursa yoğun ilgi gösteriyor. Kurs bitiminde kursiyerlerimize sertifika verilmektedir. Bu sertifika ile kursiyerlerimiz ilçede ve başka illerde evde çocuk bakımı yapmak istediklerinde daha kolay iş bulma imkanına sahip olacak."
YOZGAT (AA) - Şefaatli Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan evde çocuk bakımı kursuna kadınlar yoğun ilgi gösterdi. Halk Eğitim Merkezi Müdürü Rafet...

YOZGAT (AA) - Şefaatli Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan evde çocuk bakımı kursuna kadınlar yoğun ilgi gösterdi.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Rafet Çaylı, açtıkları evde çocuk bakımı kursuna ilçede bulunan kadınların yoğun ilgi gösterdiğini söyledi.

Kursa 25 kadının katıldığını aktaran Çaylı, şöyle konuştu:

"Halk eğitim merkezi olarak çeşitli kurslar açmaktayız. Evde çocuk bakımı kursu da bunlardan birisi. İlçemizde kadınlar bu kursa yoğun ilgi gösteriyor. Kurs bitiminde kursiyerlerimize sertifika verilmektedir. Bu sertifika ile kursiyerlerimiz ilçede ve başka illerde evde çocuk bakımı yapmak istediklerinde daha kolay iş bulma imkanına sahip olacak."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.