pendik escort bayan
ak

Çocuğun Ayağındaki Yanığa "Sünnet Derisi" İle Tedavi

Yaşam 25.07.2017 - 16:48, Güncelleme: 25.07.2017 - 16:48
 

Çocuğun Ayağındaki Yanığa "Sünnet Derisi" İle Tedavi

Nevşehir'de 4 yaşındaki çocuğun ayağının yanan kısmına sünnet derisi nakledildi

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Devlet Hastanesi Plastik Cerrahi Polikliniğinde, 4 yaşındaki çocuğun ayağında yanık nedeniyle oluşan yara, "sünnet derisi" nakliyle tedavi edildi.Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinden yapılan açıklamada, 4 yaşındaki Y.Ç'nin sağ ayak üstünde yanma nedeniyle yara oluştuğu belirtildi. Yaranın bir kısmında iyileşme görülmediği belirtilen açıklamada, bunun üzerine çocuk cerrahisi uzmanları Opr. Dr. İlker Sait Tuncer ve Opr. Dr. Doğuş Yalçın'ın çocuğa deri yaması tedavisi uygulamaya karar verdiği bildirildi.Dr. Tuncer tarafından hastaya yapılan sünnetle alınan derinin, Dr. Yalçın tarafından özel işlemden geçirilerek, yanık yarasına doku yaması olarak nakledildiği ifade edilen açıklamada, çocuğun, operasyonun ardından haftalık pansumanla takibi yapılmak üzere taburcu edildiği kaydedildi.Açıklamada, çocuklarda deri yamasının, kalça, kasık ve uyluk bölgesinden alınarak yapılması gerektiği ancak uygulanan bu yöntemle iyileşme süresinin daha da kısaltıldığı belirtildi.
Nevşehir'de 4 yaşındaki çocuğun ayağının yanan kısmına sünnet derisi nakledildi

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Devlet Hastanesi Plastik Cerrahi Polikliniğinde, 4 yaşındaki çocuğun ayağında yanık nedeniyle oluşan yara, "sünnet derisi" nakliyle tedavi edildi.

Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinden yapılan açıklamada, 4 yaşındaki Y.Ç'nin sağ ayak üstünde yanma nedeniyle yara oluştuğu belirtildi.

Yaranın bir kısmında iyileşme görülmediği belirtilen açıklamada, bunun üzerine çocuk cerrahisi uzmanları Opr. Dr. İlker Sait Tuncer ve Opr. Dr. Doğuş Yalçın'ın çocuğa deri yaması tedavisi uygulamaya karar verdiği bildirildi.

Dr. Tuncer tarafından hastaya yapılan sünnetle alınan derinin, Dr. Yalçın tarafından özel işlemden geçirilerek, yanık yarasına doku yaması olarak nakledildiği ifade edilen açıklamada, çocuğun, operasyonun ardından haftalık pansumanla takibi yapılmak üzere taburcu edildiği kaydedildi.

Açıklamada, çocuklarda deri yamasının, kalça, kasık ve uyluk bölgesinden alınarak yapılması gerektiği ancak uygulanan bu yöntemle iyileşme süresinin daha da kısaltıldığı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.