pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Coca-cola'da Üst Yönetim Planlaması

Spor 09.12.2016 - 16:18, Güncelleme: 09.12.2016 - 16:18
 

Coca-cola'da Üst Yönetim Planlaması

İSTANBUL (AA) - Coca-Cola'da, şirketin Operasyonlar Üst Yöneticisi (COO) James Quincey, İcra Kurulu Başkanı (CEO) görevini üstlendi. Muhtar Kent, Yönetim...

İSTANBUL (AA) - Coca-Cola'da, şirketin Operasyonlar Üst Yöneticisi (COO) James Quincey, İcra Kurulu Başkanı (CEO) görevini üstlendi. Muhtar Kent, Yönetim Kurulu Başkanı olarak göreve devam edecek.Coca-Cola, Yönetim Kurulu Başkanı ve İcra Kurulu Başkanı (CEO) Muhtar Kent'in şirketin üst yönetim planlamasına ilişkin yaptığı öneriyi Yönetim Kurulu'nun oybirliği ile kabul ettiğini duyurdu.1 Mayıs 2017 tarihinden itibaren geçerli olacak yeni yapıda, halen şirketin Operasyonlar Üst Yöneticisi görevini yürütmekte olan James Quincey, İcra Kurulu Başkanı (CEO) görevini üstlenirken, Muhtar Kent Yönetim Kurulu Başkanı olarak Coca-Cola'daki görevine devam edecek.Şirket açıklamasında görüşlerine yer verilen Muhtar Kent, Coca-Cola'nın uzun dönemli büyümesini yönetmek için üst yönetimdeki devir teslimi çok iyi planlanmak gerektiğini ifade ederek, "İcra Kurulu Başkanı olarak görev yaptığım süre boyunca, yöneticilerin görev değişiklikleri konularında Yönetim Geliştirme Komitesi ve Yönetim Kuruluyla birlikte çalıştım. James Quincey'nin şirketimizin yeni CEO'su olarak göreve hazır olduğuna ve tüm Coca-Cola sistemi için en doğru isim olduğuna inanıyoruz" değerlendirmesinde bulundu.
İSTANBUL (AA) - Coca-Cola'da, şirketin Operasyonlar Üst Yöneticisi (COO) James Quincey, İcra Kurulu Başkanı (CEO) görevini üstlendi. Muhtar Kent, Yönetim...

İSTANBUL (AA) - Coca-Cola'da, şirketin Operasyonlar Üst Yöneticisi (COO) James Quincey, İcra Kurulu Başkanı (CEO) görevini üstlendi. Muhtar Kent, Yönetim Kurulu Başkanı olarak göreve devam edecek.

Coca-Cola, Yönetim Kurulu Başkanı ve İcra Kurulu Başkanı (CEO) Muhtar Kent'in şirketin üst yönetim planlamasına ilişkin yaptığı öneriyi Yönetim Kurulu'nun oybirliği ile kabul ettiğini duyurdu.

1 Mayıs 2017 tarihinden itibaren geçerli olacak yeni yapıda, halen şirketin Operasyonlar Üst Yöneticisi görevini yürütmekte olan James Quincey, İcra Kurulu Başkanı (CEO) görevini üstlenirken, Muhtar Kent Yönetim Kurulu Başkanı olarak Coca-Cola'daki görevine devam edecek.

Şirket açıklamasında görüşlerine yer verilen Muhtar Kent, Coca-Cola'nın uzun dönemli büyümesini yönetmek için üst yönetimdeki devir teslimi çok iyi planlanmak gerektiğini ifade ederek, "İcra Kurulu Başkanı olarak görev yaptığım süre boyunca, yöneticilerin görev değişiklikleri konularında Yönetim Geliştirme Komitesi ve Yönetim Kuruluyla birlikte çalıştım. James Quincey'nin şirketimizin yeni CEO'su olarak göreve hazır olduğuna ve tüm Coca-Cola sistemi için en doğru isim olduğuna inanıyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.