pendik escort bayan
ak

Ck Enerji’den İtü Öğrencilerine Eğitim

Spor 22.11.2018 - 12:33, Güncelleme: 22.11.2018 - 12:33
 

Ck Enerji’den İtü Öğrencilerine Eğitim

ANKARA (AA) – CK Enerji Regülasyon Direktörü Fidan Öztürk tarafından, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Enerji Enstitüsü öğrencilerine "Elektrik...

ANKARA (AA) – CK Enerji Regülasyon Direktörü Fidan Öztürk tarafından, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Enerji Enstitüsü öğrencilerine "Elektrik Piyasasında Dağıtım Tarifeleri" konulu bir sunum yapıldı.Şirketten yapılan açıklamada, Öztürk’ün "Enerji Piyasaları Modellemesi" dersini alan yüksek lisans öğrencilerine, elektrikte tarifeyi oluşturan parametreler hakkında bilgi vererek hesaplamalarla ilgili örnekler paylaştığı belirtildi. Açıklamada, bünyesinde bulunan Enerji Bilim ve Teknoloji yüksek lisans ve doktora programı ile Radyasyon Bilim ve Teknoloji yüksek lisans programları kapsamında öğrencilerini profesyonel iş hayatına hazırlayan enstitünün, eğitimlerde sektörde uzmanlaşmış isimlerden de destek aldığı kaydedildi.CK Enerji, Türkiye'nin üç bölgesinde yedi ilde 7,6 milyon elektrik tüketicisine hizmet veriyor.
ANKARA (AA) – CK Enerji Regülasyon Direktörü Fidan Öztürk tarafından, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Enerji Enstitüsü öğrencilerine "Elektrik...

ANKARA (AA) – CK Enerji Regülasyon Direktörü Fidan Öztürk tarafından, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Enerji Enstitüsü öğrencilerine "Elektrik Piyasasında Dağıtım Tarifeleri" konulu bir sunum yapıldı.


Şirketten yapılan açıklamada, Öztürk’ün "Enerji Piyasaları Modellemesi" dersini alan yüksek lisans öğrencilerine, elektrikte tarifeyi oluşturan parametreler hakkında bilgi vererek hesaplamalarla ilgili örnekler paylaştığı belirtildi.

Açıklamada, bünyesinde bulunan Enerji Bilim ve Teknoloji yüksek lisans ve doktora programı ile Radyasyon Bilim ve Teknoloji yüksek lisans programları kapsamında öğrencilerini profesyonel iş hayatına hazırlayan enstitünün, eğitimlerde sektörde uzmanlaşmış isimlerden de destek aldığı kaydedildi.


CK Enerji, Türkiye'nin üç bölgesinde yedi ilde 7,6 milyon elektrik tüketicisine hizmet veriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.