pendik escort bayan
ak

Cizre'de çatışma: 3'ü asker 7 yaralı

27.08.2015 - 17:00, Güncelleme: 27.08.2015 - 17:00
 

Cizre'de çatışma: 3'ü asker 7 yaralı

ŞIRNAK'ın Cizre İlçesi'nde PKK'lılar Garnizon Komutanlığı ile polis zırhlı aracına roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenledi.

ŞIRNAK'ın Cizre İlçesi'nde PKK'lılar Garnizon Komutanlığı ile polis zırhlı aracına roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenledi. Saldırıların ardından güvenlik güçleri ile PKK'lılar arasında çıkan çatışmalarda 3 asker ile 4 sivil yaralandı. Halkın evlere çekildiği ilçenin çevre yolu mevkiinde çatışmalar yer yer sürüyor. Cizre'de PKK'lılar Nur Mahallesi'nde bulunan Garnizon Komutanlığı nizamiyesine bugün öğleden sonra roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenledi. Saldırıda ilk belirlemelere göre 3 asker yaralandı. Komutanlıktaki askerlerin anında karşılık vermesiyle bir süre yaşanan çatışmanın ardından PKK'lılar ara sokaklara kaçtı. Bölgede operasyonlar devam ederken PKK'lılar bu kez Dicle Nehri üzerindeki Cizre Köprüsü Mevkii'nden geçen polis zırhlı aracına roketatarlı saldırı düzenledi. Roketatarın isabet etmediği araçta yaralanan olmadı. ÇATIŞMALAR SÜRÜYOR Cizre'de saldırıları gerçekleştiren PKK'lıları etkisiz hale getirmek için ilçede operasyonlar sürerken, özellikle Çevreyolu Mevkii'nde yer yer çatışmalar yaşanıyor. Bölgede esnaf kepenklerini kapatırken, halk evlerine çekildi. İlk bilgilere göre süren çatışmaların arasında kalan arasında 1 çocuğun da bulunduğu 4 sivilin yaralandığı belirtildi. Yaralılar Cizre Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, aralarında hayati tehlikesi bulunanlar olduğu öğrenildi.
ŞIRNAK'ın Cizre İlçesi'nde PKK'lılar Garnizon Komutanlığı ile polis zırhlı aracına roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenledi.

ŞIRNAK'ın Cizre İlçesi'nde PKK'lılar Garnizon Komutanlığı ile polis zırhlı aracına roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenledi.

 

Saldırıların ardından güvenlik güçleri ile PKK'lılar arasında çıkan çatışmalarda 3 asker ile 4 sivil yaralandı. Halkın evlere çekildiği ilçenin çevre yolu mevkiinde çatışmalar yer yer sürüyor.

 

Cizre'de PKK'lılar Nur Mahallesi'nde bulunan Garnizon Komutanlığı nizamiyesine bugün öğleden sonra roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenledi. Saldırıda ilk belirlemelere göre 3 asker yaralandı. Komutanlıktaki askerlerin anında karşılık vermesiyle bir süre yaşanan çatışmanın ardından PKK'lılar ara sokaklara kaçtı. Bölgede operasyonlar devam ederken PKK'lılar bu kez Dicle Nehri üzerindeki Cizre Köprüsü Mevkii'nden geçen polis zırhlı aracına roketatarlı saldırı düzenledi. Roketatarın isabet etmediği araçta yaralanan olmadı.

 

ÇATIŞMALAR SÜRÜYOR

 

Cizre'de saldırıları gerçekleştiren PKK'lıları etkisiz hale getirmek için ilçede operasyonlar sürerken, özellikle Çevreyolu Mevkii'nde yer yer çatışmalar yaşanıyor. Bölgede esnaf kepenklerini kapatırken, halk evlerine çekildi. İlk bilgilere göre süren çatışmaların arasında kalan arasında 1 çocuğun da bulunduğu 4 sivilin yaralandığı belirtildi. Yaralılar Cizre Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, aralarında hayati tehlikesi bulunanlar olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.