pendik escort bayan
ak

Çizdiği Portresini Hediye Etmek İçin Cumhurbaşkanını Bekliyor

09.12.2017 - 13:04, Güncelleme: 09.12.2017 - 13:04
 

Çizdiği Portresini Hediye Etmek İçin Cumhurbaşkanını Bekliyor

Sivas’ta resim çizme yeteneği ile dikkat çeken meslek lisesi öğrencisi, çizdiği portresini hediye etmek için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Pazar günü Sivas’a yapacağı ziyareti bekliyor.

Sivas'ta resim çizme yeteneği ile dikkat çeken meslek lisesi öğrencisi, çizdiği portresini hediye etmek için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Pazar günü Sivas'a yapacağı ziyareti bekliyor.Sivas Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Motorlu Araçlar Teknolojisi Bölümü öğrencisi Halil İbrahim Aşık, çizdiği kare kalem çalışmalarıyla dikkat çekiyor. Çocukluğundan bu yana boş vakitlerinde kara kalemçalışması yapan Aşık'ın yeteneği önce öğretmenlerinin dikkatini çekti. Öğretmeninin talebi üzerine kendisinin de çok sevdiği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın portresini kare kalem ile çizen Aşık, 44 saatte tamamladığı portreyi hediye etmek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Pazar günü yapacağı Sivasziyaretini bekliyor. Aşık, kendi elleri ile çizdiği portreyi yine kendi elleri ile Cumhurbaşkanına teslim edecek.Sivas Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Vedat Aydın, meslek liselerinin toplumda salt meslek eğitimin verildiği yerler olarak bilindiğini belirterek, "Ancak bunun böyle olmadığının kanıtı öğrencimiz Halil İbrahim'dir. Öğrencilerimizin ilgi, istidat ve kabiliyetlerini tespit ederek onların önündeki engelleri açmak bizim en önemli görevlerimizden birisidir" dedi.Motorlu Araçlar Bölümü Şefi Haluk Karataş, öğrencisin 11'inci sınıfa geldiğinde çizimlerinin geliştiğini ifade ederek, "Halil İbrahim ise konuşmalarımız sırasında hocam size bir kara kalem çalışması yapmak istiyorum dedi. Ne istersiniz diye bana sorunca direkt aklıma Cumhurbaşkanımız geldi. Dedim ki Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan'ın resmini bana yapabilir misin dedim. O dönemde Halil İbrahim kursa falan da gitmiyordu. Bizim sadece mesleki açıdan otomotiv sektöründe bilgiler elde ediyordu. Cumhurbaşkanımızın kara kalem tekniği ile resmini çizdi. Bize getirdi, resmi gördüğümde çok güzel olduğunu söyledim" şeklinde konuştu."Erdoğan'ın resmini kendisine hediye edeceğim"Halil İbrahim Aşık, okuldan arta kalan vakitlerinde resim çizdiğini anlatarak, "Öğretmenlerimiz benim yeteneğimi fark etti. Sayın Cumhurbaşkanımızı çizmek istedim. Öğretmenlerim de bu fikre katıldılar. Çizmemi de istediler. Ben de geçen sene aldım elime, kalemi ilerledim çizmeye başladım. Detayını girip Cumhurbaşkanımıza yakışır bir çizim olması için tüm detaylarımı girdim. Gecemi gündüzüme katarak, uykusuz da kalarak yaklaşık olarak 40 saatte bitirdim. Her zaman daha iyisini yapabileceğimi söyleyerek bu çizimi ortaya koydum. Bu Recep Tayip Erdoğan sevgisi ülkemize faydası olduğunu düşünüyorum. Açıkçası destekleyebileceğimiz bir lider olduğunu düşünüyorum. Kendisi ülkemiz için gerçekten çok önemli şeyler başarmış bir insan, ülkemizi daima geleceğe iyi adımlarla taşıyacağını düşünüyorum. Bu yüzden sevgimi ve saygımı beyan etmek istedim. Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan Pazar günü Sivas'a geldiğinde resmi ona kendi ellerimle takdim edeceğim. İnşallah buluşma fırsatımız olur" şeklinde konuştu. - SİVAS
Sivas’ta resim çizme yeteneği ile dikkat çeken meslek lisesi öğrencisi, çizdiği portresini hediye etmek için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Pazar günü Sivas’a yapacağı ziyareti bekliyor.

Sivas'ta resim çizme yeteneği ile dikkat çeken meslek lisesi öğrencisi, çizdiği portresini hediye etmek için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Pazar günü Sivas'a yapacağı ziyareti bekliyor.

Sivas Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Motorlu Araçlar Teknolojisi Bölümü öğrencisi Halil İbrahim Aşık, çizdiği kare kalem çalışmalarıyla dikkat çekiyor. Çocukluğundan bu yana boş vakitlerinde kara kalemçalışması yapan Aşık'ın yeteneği önce öğretmenlerinin dikkatini çekti. Öğretmeninin talebi üzerine kendisinin de çok sevdiği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın portresini kare kalem ile çizen Aşık, 44 saatte tamamladığı portreyi hediye etmek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Pazar günü yapacağı Sivasziyaretini bekliyor. Aşık, kendi elleri ile çizdiği portreyi yine kendi elleri ile Cumhurbaşkanına teslim edecek.

Sivas Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Vedat Aydın, meslek liselerinin toplumda salt meslek eğitimin verildiği yerler olarak bilindiğini belirterek, "Ancak bunun böyle olmadığının kanıtı öğrencimiz Halil İbrahim'dir. Öğrencilerimizin ilgi, istidat ve kabiliyetlerini tespit ederek onların önündeki engelleri açmak bizim en önemli görevlerimizden birisidir" dedi.

Motorlu Araçlar Bölümü Şefi Haluk Karataş, öğrencisin 11'inci sınıfa geldiğinde çizimlerinin geliştiğini ifade ederek, "Halil İbrahim ise konuşmalarımız sırasında hocam size bir kara kalem çalışması yapmak istiyorum dedi. Ne istersiniz diye bana sorunca direkt aklıma Cumhurbaşkanımız geldi. Dedim ki Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan'ın resmini bana yapabilir misin dedim. O dönemde Halil İbrahim kursa falan da gitmiyordu. Bizim sadece mesleki açıdan otomotiv sektöründe bilgiler elde ediyordu. Cumhurbaşkanımızın kara kalem tekniği ile resmini çizdi. Bize getirdi, resmi gördüğümde çok güzel olduğunu söyledim" şeklinde konuştu.

"Erdoğan'ın resmini kendisine hediye edeceğim"

Halil İbrahim Aşık, okuldan arta kalan vakitlerinde resim çizdiğini anlatarak, "Öğretmenlerimiz benim yeteneğimi fark etti. Sayın Cumhurbaşkanımızı çizmek istedim. Öğretmenlerim de bu fikre katıldılar. Çizmemi de istediler. Ben de geçen sene aldım elime, kalemi ilerledim çizmeye başladım. Detayını girip Cumhurbaşkanımıza yakışır bir çizim olması için tüm detaylarımı girdim. Gecemi gündüzüme katarak, uykusuz da kalarak yaklaşık olarak 40 saatte bitirdim. Her zaman daha iyisini yapabileceğimi söyleyerek bu çizimi ortaya koydum. Bu Recep Tayip Erdoğan sevgisi ülkemize faydası olduğunu düşünüyorum. Açıkçası destekleyebileceğimiz bir lider olduğunu düşünüyorum. Kendisi ülkemiz için gerçekten çok önemli şeyler başarmış bir insan, ülkemizi daima geleceğe iyi adımlarla taşıyacağını düşünüyorum. Bu yüzden sevgimi ve saygımı beyan etmek istedim. Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan Pazar günü Sivas'a geldiğinde resmi ona kendi ellerimle takdim edeceğim. İnşallah buluşma fırsatımız olur" şeklinde konuştu. - SİVAS

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.