pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Citroen'den Yetkili Servislerde Yüzde 20 İndirim

05.08.2017 - 15:43, Güncelleme: 05.08.2017 - 15:43
 

Citroen'den Yetkili Servislerde Yüzde 20 İndirim

Citroen, 7-31 Ağustos 2017'de araçlarını yetkili servislere getiren araç sahiplerine, seçili yedek parçalarda ve bunların işçiliklerinde yüzde 20 indirim sunuyor

İSTANBUL (AA) - Citroen, 7-31 Ağustos 2017'de araçlarını yetkili servislere getiren araç sahiplerine, seçili yedek parçalarda ve bunlarınişçiliklerinde yüzde 20 indirim sunuyor.Citroen'den yapılan açıklamada şirketin, 7-31 Ağustos 2017'de arasında araçlarını yetkili servislere getiren araç sahiplerine, seçili yedek parçalarda ve bunlarınişçiliklerinde yüzde 20 indirim sunduğu kaydedildi.50'yi aşkın satış ve servis noktasında hizmet veren Citroen,avantajlı servis kampanyalarına yaz boyunca hız kesmeden devam ediyor.DünyaŞampiyonu teknik ekibi ile hizmet veren Citroen Türkiye, 7-31 Ağustos 2017'de sürecek kampanya ile Citroen araç sahiplerine cazip yedekparça avantajları sunuyor. Citroen Yetkili Servislerinde uygulanacak kampanyakapsamında; buji ve elektrik sistemi dahil olmak üzere seçili yedek parçalarda,görüş parçaları arasında yer alan silecek ve ampullerde, ve bu yedek parçalarındeğişiminden kaynaklı işçilikte yüzde 20 indirim fırsatı sunuyor.
Citroen, 7-31 Ağustos 2017'de araçlarını yetkili servislere getiren araç sahiplerine, seçili yedek parçalarda ve bunların işçiliklerinde yüzde 20 indirim sunuyor

İSTANBUL (AA) - Citroen, 7-31 Ağustos 2017'de araçlarını yetkili servislere getiren araç sahiplerine, seçili yedek parçalarda ve bunlarınişçiliklerinde yüzde 20 indirim sunuyor.

Citroen'den yapılan açıklamada şirketin, 7-31 Ağustos 2017'de arasında araçlarını yetkili servislere getiren araç sahiplerine, seçili yedek parçalarda ve bunlarınişçiliklerinde yüzde 20 indirim sunduğu kaydedildi.

50'yi aşkın satış ve servis noktasında hizmet veren Citroen,avantajlı servis kampanyalarına yaz boyunca hız kesmeden devam ediyor.

DünyaŞampiyonu teknik ekibi ile hizmet veren Citroen Türkiye, 7-31 Ağustos 2017'de sürecek kampanya ile Citroen araç sahiplerine cazip yedekparça avantajları sunuyor.

Citroen Yetkili Servislerinde uygulanacak kampanyakapsamında; buji ve elektrik sistemi dahil olmak üzere seçili yedek parçalarda,görüş parçaları arasında yer alan silecek ve ampullerde, ve bu yedek parçalarındeğişiminden kaynaklı işçilikte yüzde 20 indirim fırsatı sunuyor.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.