pendik escort bayan
ak

Citroen Servislerinde Kampanya

05.02.2018 - 17:33, Güncelleme: 05.02.2018 - 17:33
 

Citroen Servislerinde Kampanya

İSTANBUL (AA) - Citroen, 5 Şubat - 28 Şubat tarihleri arasında araçlarını yetkili servislere getiren tüm Citroen sahiplerine, belirli debriyaj parça referanslarında...

İSTANBUL (AA) - Citroen, 5 Şubat - 28 Şubat tarihleri arasında araçlarını yetkili servislere getiren tüm Citroen sahiplerine, belirli debriyaj parça referanslarında ve işçiliğinde yüzde 20 indirim imkanı sunuyor.Firmanın açıklamasına göre, yetkili servislerde uygulanacak kampanya kapsamında; tüm Citroen sahiplerine belirli debriyaj parça referanslarında ve işçiliğinde yüzde 20 indirim sunuyor. Citroen sahipleri, firmanın web sitesi üzerinden online randevu alarak da kampanyadan faydalanabilecek. Citroen teknik ekipleri arasında yapılan uzmanlık yarışmasında dünya şampiyonluğu kazanmış olan teknik ekibi ile hizmet veren Citroen Türkiye, 28 Şubat 2018’e kadar sürecek kampanya ile tüm Citroen araç sahiplerinin yollarda güvenle seyahat etmesini sağlıyor.
İSTANBUL (AA) - Citroen, 5 Şubat - 28 Şubat tarihleri arasında araçlarını yetkili servislere getiren tüm Citroen sahiplerine, belirli debriyaj parça referanslarında...
İSTANBUL (AA) - Citroen, 5 Şubat - 28 Şubat tarihleri arasında araçlarını yetkili servislere getiren tüm Citroen sahiplerine, belirli debriyaj parça referanslarında ve işçiliğinde yüzde 20 indirim imkanı sunuyor.

Firmanın açıklamasına göre, yetkili servislerde uygulanacak kampanya kapsamında; tüm Citroen sahiplerine belirli debriyaj parça referanslarında ve işçiliğinde yüzde 20 indirim sunuyor. Citroen sahipleri, firmanın web sitesi üzerinden online randevu alarak da kampanyadan faydalanabilecek.

Citroen teknik ekipleri arasında yapılan uzmanlık yarışmasında dünya şampiyonluğu kazanmış olan teknik ekibi ile hizmet veren Citroen Türkiye, 28 Şubat 2018’e kadar sürecek kampanya ile tüm Citroen araç sahiplerinin yollarda güvenle seyahat etmesini sağlıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.