pendik escort bayan
ak

Cips Yüklü Tır Başka Bir Tıra Çarparak Alev Aldı

18.11.2017 - 03:03, Güncelleme: 18.11.2017 - 03:03
 

Cips Yüklü Tır Başka Bir Tıra Çarparak Alev Aldı

Anadolu Otoyolu'nda Ankara istikametine seyreden bir tırın başka bir tıra çarpması nedeniyle çıkan yangını itfaiye ekipleri söndürdü- Alev alan cips yüklü tırda sıkışan yaralı sürücü kurtarılarak hastaneye kaldırıldı

ANKARA (AA) - Ankara'da seyir halindeki bir tırın başka bir tıra çarpması sonucu çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.Alınan bilgiye göre, Anadolu Otoyolu'nun Kızılcahamam kesiminde Ankara istikametine seyreden ve sürücüsünün kimliği ile plakası henüz belirlenemeyen cips yüklü tır, Kocalar mevkisinde bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıktı. Bu araç, daha sonra başka bir tıra çarpmasının ardından alev aldı.Kazada, alev alan tırın şoförü, aracın sürücü koltuğunda sıkışarak yaralandı.İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürdü. Araç, yangın sonucu kullanılamaz hale geldi. Yaralı sürücü ise sıkıştığı yerden kurtarılarak sağlık ekiplerince çevredeki bir hastaneye kaldırıldı.- Yangın cep telefonu kamerasındaGörgü tanıklarından Emre Özkorkmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kazanın bir anda olduğunu söyledi.Aracını yolun kenarına çekerek indiğini belirten Özkorkmaz, "Kazadan sonra yangın çıktı. Yangının büyümesi üzerine olay yerindeki diğer vatandaşlarla polise ve itfaiyeye haber verdik." dedi.Özkorkmaz'ın cep telefonu kamerasıyla çektiği görüntülerde, cips yüklü tırın yanarak kullanılamaz hale geldiği görülüyor.
Anadolu Otoyolu'nda Ankara istikametine seyreden bir tırın başka bir tıra çarpması nedeniyle çıkan yangını itfaiye ekipleri söndürdü- Alev alan cips yüklü tırda sıkışan yaralı sürücü kurtarılarak hastaneye kaldırıldı

ANKARA (AA) - Ankara'da seyir halindeki bir tırın başka bir tıra çarpması sonucu çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Alınan bilgiye göre, Anadolu Otoyolu'nun Kızılcahamam kesiminde Ankara istikametine seyreden ve sürücüsünün kimliği ile plakası henüz belirlenemeyen cips yüklü tır, Kocalar mevkisinde bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıktı. Bu araç, daha sonra başka bir tıra çarpmasının ardından alev aldı.

Kazada, alev alan tırın şoförü, aracın sürücü koltuğunda sıkışarak yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürdü. Araç, yangın sonucu kullanılamaz hale geldi.

Yaralı sürücü ise sıkıştığı yerden kurtarılarak sağlık ekiplerince çevredeki bir hastaneye kaldırıldı.

- Yangın cep telefonu kamerasında

Görgü tanıklarından Emre Özkorkmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kazanın bir anda olduğunu söyledi.

Aracını yolun kenarına çekerek indiğini belirten Özkorkmaz, "Kazadan sonra yangın çıktı. Yangının büyümesi üzerine olay yerindeki diğer vatandaşlarla polise ve itfaiyeye haber verdik." dedi.

Özkorkmaz'ın cep telefonu kamerasıyla çektiği görüntülerde, cips yüklü tırın yanarak kullanılamaz hale geldiği görülüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.