pendik escort bayan
ak

Cinnet Getiren Polis Memuru Eşini Öldürüp İntihar Etti

27.07.2017 - 21:23, Güncelleme: 27.07.2017 - 21:23
 

Cinnet Getiren Polis Memuru Eşini Öldürüp İntihar Etti

Konya'nın Cihanbeyli ilçesinde cinnet getiren polis memuru, eşini beylik tabancasıyla öldürdükten sonra aynı silahla intihar etti

KONYA (AA) - Konya'nın Cihanbeyli ilçesinde cinnet getiren polis memuru, eşini silahıyla öldürdükten sonra intihar etti.Edinilen bilgiye göre, Köprübaşı Mahallesi'nde eşi ve 2 yaşındaki kızıyla yaşayan Serkan Çevik, henüz belirlenemeyen sebeple cinnet getirdi. Çevik, hemşirelik yapan eşi Elif Çevik'i beylik tabancasıyla vurduktan sonra intihar etti.İlçedeki bir camide imam olan baba Mustafa Özdemir, bir süre ulaşamadığı kızı ile damadının evine geldi. Kapının açılmaması üzerine çilingir yardımıyla eve giren Özdemir, kızı Elif Çevik ile damadı Serkan Çevik'in cansız bedenleriyle karşılaştı.Olay yerine gelen polis ekipleri, evde incelemelerde bulundu.Başlatılan soruşturma sürüyor.
Konya'nın Cihanbeyli ilçesinde cinnet getiren polis memuru, eşini beylik tabancasıyla öldürdükten sonra aynı silahla intihar etti

KONYA (AA) - Konya'nın Cihanbeyli ilçesinde cinnet getiren polis memuru, eşini silahıyla öldürdükten sonra intihar etti.

Edinilen bilgiye göre, Köprübaşı Mahallesi'nde eşi ve 2 yaşındaki kızıyla yaşayan Serkan Çevik, henüz belirlenemeyen sebeple cinnet getirdi.

Çevik, hemşirelik yapan eşi Elif Çevik'i beylik tabancasıyla vurduktan sonra intihar etti.

İlçedeki bir camide imam olan baba Mustafa Özdemir, bir süre ulaşamadığı kızı ile damadının evine geldi. Kapının açılmaması üzerine çilingir yardımıyla eve giren Özdemir, kızı Elif Çevik ile damadı Serkan Çevik'in cansız bedenleriyle karşılaştı.

Olay yerine gelen polis ekipleri, evde incelemelerde bulundu.

Başlatılan soruşturma sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.