pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Çinli Heyet Kapadokya'yı Gezdi

14.01.2019 - 10:38, Güncelleme: 14.01.2019 - 10:38
 

Çinli Heyet Kapadokya'yı Gezdi

NEVŞEHİR (AA) - Çin Halk Cumhuriyeti ile Türkiye arasındaki kültürel, sosyal ve akademik alanlarda işbirliği ve etkileşimlerin geliştirilmesi amacıyla...

NEVŞEHİR (AA) - Çin Halk Cumhuriyeti ile Türkiye arasındaki kültürel, sosyal ve akademik alanlarda işbirliği ve etkileşimlerin geliştirilmesi amacıyla başlatılan kültürel diplomasi çalışmaları kapsamında Türkiye'ye gelen Çinli iş insanları, Kapadokya bölgesinin tarihi ve turistik merkezlerini gezdi.Yunus Emre Enstitüsü tarafından düzenlenen organizasyonla "Bir Kuşak Bir Yol" projesi kapsamında Türkiye'ye gelerek, İstanbul'da bir dizi temaslarda bulunan Çinli heyet, peribacaları ve doğal kaya oluşumlarıyla ünlü Kapadokya'nın tarihi ve turistik mekanlarını ziyaret etti.Çeşitli sektörlerin temsilcilerinden oluşan heyet, Göreme Açık Hava Müzesi, Paşabağı mevkisi, Zelve Ören Yeri ile Kaymaklı Yeraltı Şehri'ni kapsayan tura katıldı.Nevşehir Valiliği ve Ahiler Kalkınma Ajansı yetkililerinin de eşlik ettiği programın ardından heyet üyeleri tarifeli uçakla İstanbul'a döndü.
NEVŞEHİR (AA) - Çin Halk Cumhuriyeti ile Türkiye arasındaki kültürel, sosyal ve akademik alanlarda işbirliği ve etkileşimlerin geliştirilmesi amacıyla...

NEVŞEHİR (AA) - Çin Halk Cumhuriyeti ile Türkiye arasındaki kültürel, sosyal ve akademik alanlarda işbirliği ve etkileşimlerin geliştirilmesi amacıyla başlatılan kültürel diplomasi çalışmaları kapsamında Türkiye'ye gelen Çinli iş insanları, Kapadokya bölgesinin tarihi ve turistik merkezlerini gezdi.

Yunus Emre Enstitüsü tarafından düzenlenen organizasyonla "Bir Kuşak Bir Yol" projesi kapsamında Türkiye'ye gelerek, İstanbul'da bir dizi temaslarda bulunan Çinli heyet, peribacaları ve doğal kaya oluşumlarıyla ünlü Kapadokya'nın tarihi ve turistik mekanlarını ziyaret etti.

Çeşitli sektörlerin temsilcilerinden oluşan heyet, Göreme Açık Hava Müzesi, Paşabağı mevkisi, Zelve Ören Yeri ile Kaymaklı Yeraltı Şehri'ni kapsayan tura katıldı.

Nevşehir Valiliği ve Ahiler Kalkınma Ajansı yetkililerinin de eşlik ettiği programın ardından heyet üyeleri tarifeli uçakla İstanbul'a döndü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.