pendik escort bayan
ak

Cinayet Zanlıları Adliyeye Sevk Edildi

13.09.2017 - 15:03, Güncelleme: 13.09.2017 - 15:03
 

Cinayet Zanlıları Adliyeye Sevk Edildi

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de kavga sırasında bir kişinin tabancayla öldürülmesi olayına karıştıkları öne sürülen 3 şüpheli adliyeye sevk edildi.Mustafa...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de kavga sırasında bir kişinin tabancayla öldürülmesi olayına karıştıkları öne sürülen 3 şüpheli adliyeye sevk edildi.Mustafa Demirkol'un (34) öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan V.S, S.S. ve İ.S'nin, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ndeki işlemleri tamamlandı.Sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar, adliyeye sevk edildi. Kentte 11 Eylül'de meydana gelen olayda, Mustafa Demirkol (34) ile aralarında husumet bulunan V.S, S.S. ve İ.S. Caferbey Mahallesi'nde karşılaşmış, taraflar arasında çıkan kavgada Demirkol, tabancayla vurularak ağır yaralanmış ve kaldırıldığı Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yaşamını yitirmişti.
KAYSERİ (AA) - Kayseri'de kavga sırasında bir kişinin tabancayla öldürülmesi olayına karıştıkları öne sürülen 3 şüpheli adliyeye sevk edildi.Mustafa...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de kavga sırasında bir kişinin tabancayla öldürülmesi olayına karıştıkları öne sürülen 3 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Mustafa Demirkol'un (34) öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan V.S, S.S. ve İ.S'nin, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ndeki işlemleri tamamlandı.

Sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar, adliyeye sevk edildi.

Kentte 11 Eylül'de meydana gelen olayda, Mustafa Demirkol (34) ile aralarında husumet bulunan V.S, S.S. ve İ.S. Caferbey Mahallesi'nde karşılaşmış, taraflar arasında çıkan kavgada Demirkol, tabancayla vurularak ağır yaralanmış ve kaldırıldığı Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yaşamını yitirmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.