pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

"Cihat Aşkın'ın Arkadaşları" Agü'de Sahne Aldı

09.01.2017 - 12:13, Güncelleme: 09.01.2017 - 12:13
 

"Cihat Aşkın'ın Arkadaşları" Agü'de Sahne Aldı

KAYSERİ (AA) - Abdullah Gül Üniversitesinde (AGÜ), Cihat Aşkın ve Küçük Arkadaşları (CAKA) topluluğu üyeleri performanslarını sergiledi. AGÜ'den...

KAYSERİ (AA) - Abdullah Gül Üniversitesinde (AGÜ), Cihat Aşkın ve Küçük Arkadaşları (CAKA) topluluğu üyeleri performanslarını sergiledi. AGÜ'den yapılan açıklamaya göre, ulusal ve uluslararası alanda keman çalmayı özendirmek ve yaygınlaştırmak, aynı zamanda yetenekli genç kemancıları keşfetmek vizyonu ile yola çıkan CAKA, keman ve piyano öğrencileriyle AGÜ Sümer Kampüsü Konferans Salonu'na konuk oldu. Etkinlikte sahne alan 4 yaşından 20 yaşına kadar CAKA öğrencileri, ünlü klasik eserleri seslendirdi. Minik sanatçılar, başarılı performansları nedeniyle dinleyicilerden bol alkış aldı.
KAYSERİ (AA) - Abdullah Gül Üniversitesinde (AGÜ), Cihat Aşkın ve Küçük Arkadaşları (CAKA) topluluğu üyeleri performanslarını sergiledi. AGÜ'den...

KAYSERİ (AA) - Abdullah Gül Üniversitesinde (AGÜ), Cihat Aşkın ve Küçük Arkadaşları (CAKA) topluluğu üyeleri performanslarını sergiledi.

AGÜ'den yapılan açıklamaya göre, ulusal ve uluslararası alanda keman çalmayı özendirmek ve yaygınlaştırmak, aynı zamanda yetenekli genç kemancıları keşfetmek vizyonu ile yola çıkan CAKA, keman ve piyano öğrencileriyle AGÜ Sümer Kampüsü Konferans Salonu'na konuk oldu.

Etkinlikte sahne alan 4 yaşından 20 yaşına kadar CAKA öğrencileri, ünlü klasik eserleri seslendirdi. Minik sanatçılar, başarılı performansları nedeniyle dinleyicilerden bol alkış aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.