pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Cihanbeyli'de belediye hizmetlerine zarar verilmesi

17.07.2016 - 02:18, Güncelleme: 17.07.2016 - 02:18
 

Cihanbeyli'de belediye hizmetlerine zarar verilmesi

KONYA (AA) - Cihanbeyli Belediyesi belediye hizmetlerine zarar veren kişilere karşı vatandaşları uyardı.Belediye Başkanı Mehmet Kale yaptığı yazılı...

KONYA (AA) - Cihanbeyli Belediyesi belediye hizmetlerine zarar veren kişilere karşı vatandaşları uyardı.Belediye Başkanı Mehmet Kale yaptığı yazılı açıklamada, büyük emek ve masraflarla yapılan parklar, alt geçitler, yayaların güvenliği için yapılan ferforjelere, ağaçlara, kamelyalara, banklara bazı kişilerce zarar verildiğini belirtti.Bu hizmetlerin şahıslara değil, tüm ilçe halkının kullanılması için yapıldğını ifade eden Kale, şunları kaydetti:" Bu nedenle korunması da tüm ilçe halkımızla birlikte yapılırsa, başarılı olunacaktır. Parkların etrafında oturan mahalle sakinlerini bu tür olaylarda hiç vakit kaybetmeden polise ya da zabıtamıza haber versin. Bu çirkin saldırılar, yapılan çalışmalar, verilen emek bir yana diğer vatandaşların haklarına yapılan bir gasptır. Daha öncede bu ve benzeri tahribatlar yapıldı. Bu ilçemiz adına üzüntü verici bir durum."
KONYA (AA) - Cihanbeyli Belediyesi belediye hizmetlerine zarar veren kişilere karşı vatandaşları uyardı.Belediye Başkanı Mehmet Kale yaptığı yazılı...
KONYA (AA) - Cihanbeyli Belediyesi belediye hizmetlerine zarar veren kişilere karşı vatandaşları uyardı.
Belediye Başkanı Mehmet Kale yaptığı yazılı açıklamada, büyük emek ve masraflarla yapılan parklar, alt geçitler, yayaların güvenliği için yapılan ferforjelere, ağaçlara, kamelyalara, banklara bazı kişilerce zarar verildiğini belirtti.
Bu hizmetlerin şahıslara değil, tüm ilçe halkının kullanılması için yapıldğını ifade eden Kale, şunları kaydetti:
" Bu nedenle korunması da tüm ilçe halkımızla birlikte yapılırsa, başarılı olunacaktır. Parkların etrafında oturan mahalle sakinlerini bu tür olaylarda hiç vakit kaybetmeden polise ya da zabıtamıza haber versin. Bu çirkin saldırılar, yapılan çalışmalar, verilen emek bir yana diğer vatandaşların haklarına yapılan bir gasptır. Daha öncede bu ve benzeri tahribatlar yapıldı. Bu ilçemiz adına üzüntü verici bir durum."
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.