pendik escort bayan
ak

Çiğdemli Belediyesinden Taziye Evi

02.10.2018 - 16:28, Güncelleme: 02.10.2018 - 16:28
 

Çiğdemli Belediyesinden Taziye Evi

YOZGAT (AA) - Çiğdemli Belde Belediyesi tarafından İsmailhacılı Mahallesi'ne imam ve taziye evi yapılıyor.Çiğdemli Belediye Başkanı İsmail Biçer AA...

YOZGAT (AA) - Çiğdemli Belde Belediyesi tarafından İsmailhacılı Mahallesi'ne imam ve taziye evi yapılıyor.Çiğdemli Belediye Başkanı İsmail Biçer AA muhabirine yaptığı açıklamada, beldede cenaze defin işlemlerinden sonra vatandaşların özellikle taziyeleri kabul etmede yer sıkıntısı yaşadıklarını, bunun yağışlı havalarda bir çileye döndüğünü ifade etti.Biçer, vatandaşları yaşanan sıkıntıdan kurtarmak için İsmailhacılı Mahallesi'ne bir imam evi ve taziye evi yapmayı planladıklarını anlatarak, "320 metrekarelik imam evi ve taziye evinin inşaatı başladı, temeli atıldı. Göreve geldiğimiz tarihten bugüne kadar yaptığımız bütün hizmetlerde her zaman istişareyi ön planda tuttuk. Bu inşaatın yapımında da aynı sorumlulukla hareket ettik. 320 metrekarelik inşaatın 200 metrekaresi taziye evi olacak, 120 metrekaresi ise imam evi olarak kullanılacak. Vatandaş işbirliği ile başlattığımız inşaatımız 2019 yılında tamamlanacak." diye konuştu.
YOZGAT (AA) - Çiğdemli Belde Belediyesi tarafından İsmailhacılı Mahallesi'ne imam ve taziye evi yapılıyor.Çiğdemli Belediye Başkanı İsmail Biçer AA...

YOZGAT (AA) - Çiğdemli Belde Belediyesi tarafından İsmailhacılı Mahallesi'ne imam ve taziye evi yapılıyor.

Çiğdemli Belediye Başkanı İsmail Biçer AA muhabirine yaptığı açıklamada, beldede cenaze defin işlemlerinden sonra vatandaşların özellikle taziyeleri kabul etmede yer sıkıntısı yaşadıklarını, bunun yağışlı havalarda bir çileye döndüğünü ifade etti.

Biçer, vatandaşları yaşanan sıkıntıdan kurtarmak için İsmailhacılı Mahallesi'ne bir imam evi ve taziye evi yapmayı planladıklarını anlatarak, "320 metrekarelik imam evi ve taziye evinin inşaatı başladı, temeli atıldı. Göreve geldiğimiz tarihten bugüne kadar yaptığımız bütün hizmetlerde her zaman istişareyi ön planda tuttuk. Bu inşaatın yapımında da aynı sorumlulukla hareket ettik. 320 metrekarelik inşaatın 200 metrekaresi taziye evi olacak, 120 metrekaresi ise imam evi olarak kullanılacak. Vatandaş işbirliği ile başlattığımız inşaatımız 2019 yılında tamamlanacak." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.