pendik escort bayan
ak

Çi̇ftlere Ücretsi̇z Tüp Bebek Tedavi̇si̇

27.01.2017 - 14:38, Güncelleme: 27.01.2017 - 14:38
 

Çi̇ftlere Ücretsi̇z Tüp Bebek Tedavi̇si̇

İSTANBUL (AA) - Kağıthane Belediyesi ve Kolan Hastaneleri iş birliğiyle gerçekleştirilen Tüp Bebek Semineri'nde kurayla 4 çift ücretsiz tüp bebek tedavisi...

İSTANBUL (AA) - Kağıthane Belediyesi ve Kolan Hastaneleri iş birliğiyle gerçekleştirilen Tüp Bebek Semineri'nde kurayla 4 çift ücretsiz tüp bebek tedavisi kazanırken, 30 kişiye de ücretsiz muayene imkanı sağlandı. Kağıthane Belediyesi açıklamasına göre, Kağıthane Belediyesi Kent Konseyi'nin tüp bebek konusunda vatandaşları bilgilendirmek için Kolan Hastaneleri ile ortaklaşa gerçekleştirdiği Tüp Bebek Seminerleri'nin 5.'sinde Kadın Hastalıkları Doğum Uzmanı Prof. Dr. Kadir Savan, Kadın Hastalıkları Doğum Uzmanı Operatör Dr. Tülay Çağlar ve Diyetisyen Büşra Düzyol vatandaşları bilgilendirdi.Sağlıklı beslenmenin çocuk sahibi olma konusunda çok büyük bir önem taşıdığını belirten Diyetisyen Düzyol kadınlara, gebe kalmadan önce, gebe kaldıktan sonra ve gebelik döneminde nasıl beslenecekleri ile ilgili bilgiler verdi. Çağlar ise çocuk sahibi olamamanın birçok farklı nedene bağlı olduğunu ve hem kadının hem de erkeğin birlikte muayene olmaları gerektiğini aktardı. Birçok faktörün bir araya gelmesiyle çocuk sahibi olunduğunun altını çizen Çağlar, katılımcılara tüp bebek yönteminin nasıl gerçekleştirildiği ile ilgili bilgiler paylaştı. Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, eşi Fatma Kılıç ve katılımcı doktorların çektiği kurayla 4 çift Kolan Hastanelerinden ücretsiz tüp bebek tedavisi kazanırken, 30 kişiye de ücretsiz muayene imkanı sağlandı.
İSTANBUL (AA) - Kağıthane Belediyesi ve Kolan Hastaneleri iş birliğiyle gerçekleştirilen Tüp Bebek Semineri'nde kurayla 4 çift ücretsiz tüp bebek tedavisi...

İSTANBUL (AA) - Kağıthane Belediyesi ve Kolan Hastaneleri iş birliğiyle gerçekleştirilen Tüp Bebek Semineri'nde kurayla 4 çift ücretsiz tüp bebek tedavisi kazanırken, 30 kişiye de ücretsiz muayene imkanı sağlandı.

Kağıthane Belediyesi açıklamasına göre, Kağıthane Belediyesi Kent Konseyi'nin tüp bebek konusunda vatandaşları bilgilendirmek için Kolan Hastaneleri ile ortaklaşa gerçekleştirdiği Tüp Bebek Seminerleri'nin 5.'sinde Kadın Hastalıkları Doğum Uzmanı Prof. Dr. Kadir Savan, Kadın Hastalıkları Doğum Uzmanı Operatör Dr. Tülay Çağlar ve Diyetisyen Büşra Düzyol vatandaşları bilgilendirdi.

Sağlıklı beslenmenin çocuk sahibi olma konusunda çok büyük bir önem taşıdığını belirten Diyetisyen Düzyol kadınlara, gebe kalmadan önce, gebe kaldıktan sonra ve gebelik döneminde nasıl beslenecekleri ile ilgili bilgiler verdi.

Çağlar ise çocuk sahibi olamamanın birçok farklı nedene bağlı olduğunu ve hem kadının hem de erkeğin birlikte muayene olmaları gerektiğini aktardı. Birçok faktörün bir araya gelmesiyle çocuk sahibi olunduğunun altını çizen Çağlar, katılımcılara tüp bebek yönteminin nasıl gerçekleştirildiği ile ilgili bilgiler paylaştı.

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, eşi Fatma Kılıç ve katılımcı doktorların çektiği kurayla 4 çift Kolan Hastanelerinden ücretsiz tüp bebek tedavisi kazanırken, 30 kişiye de ücretsiz muayene imkanı sağlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.