pendik escort bayan
ak

Çiftçilere Teknik Gezi

03.01.2018 - 10:08, Güncelleme: 03.01.2018 - 10:08
 

Çiftçilere Teknik Gezi

KAYSERİ (AA) - Kayseri Pancar Kooperatifi, çiftçileri tarım aletleri üretim merkezlerinde teknik inceleme yapmak üzere ziyaretler gerçekleştiriyor.Kayseri...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Pancar Kooperatifi, çiftçileri tarım aletleri üretim merkezlerinde teknik inceleme yapmak üzere ziyaretler gerçekleştiriyor.Kayseri Şeker Fabrikasından yapılan yazılı açıklamada, Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, çiftçilerin karşılaştıkları sorunları firmaların teknik kadrolarına iletmek suretiyle daha başarılı üretim, daha kaliteli bir ürün almaları için gereken her türlü destek verildiğini vurguladı.Akay, tarımsal alet, makine, sulama malzemeleri, tohum, gübre gibi ürünlerle ilgili olarak 12 bölge çiftçilerini gruplar halinde firmaların üretim merkezlerinde teknik inceleme yapmak üzere ziyaretler gerçekleştirdiklerini belirtti.Konya, Adıyaman gibi illere teknik gezilerin düzenlendiğini aktaran Akay, gezilerin devam edeceğini kaydetti.
KAYSERİ (AA) - Kayseri Pancar Kooperatifi, çiftçileri tarım aletleri üretim merkezlerinde teknik inceleme yapmak üzere ziyaretler gerçekleştiriyor.Kayseri...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Pancar Kooperatifi, çiftçileri tarım aletleri üretim merkezlerinde teknik inceleme yapmak üzere ziyaretler gerçekleştiriyor.

Kayseri Şeker Fabrikasından yapılan yazılı açıklamada, Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, çiftçilerin karşılaştıkları sorunları firmaların teknik kadrolarına iletmek suretiyle daha başarılı üretim, daha kaliteli bir ürün almaları için gereken her türlü destek verildiğini vurguladı.

Akay, tarımsal alet, makine, sulama malzemeleri, tohum, gübre gibi ürünlerle ilgili olarak 12 bölge çiftçilerini gruplar halinde firmaların üretim merkezlerinde teknik inceleme yapmak üzere ziyaretler gerçekleştirdiklerini belirtti.

Konya, Adıyaman gibi illere teknik gezilerin düzenlendiğini aktaran Akay, gezilerin devam edeceğini kaydetti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.