pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Çiftçilere Hibe Destekleri Anlatıldı

10.01.2018 - 14:03, Güncelleme: 10.01.2018 - 14:03
 

Çiftçilere Hibe Destekleri Anlatıldı

ANKARA (AA) - Beypazarı Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünce çiftçilere, sulama ekipmanlarına verilen yüzde 50 hibe desteği anlatıldı.Halk...

ANKARA (AA) - Beypazarı Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünce çiftçilere, sulama ekipmanlarına verilen yüzde 50 hibe desteği anlatıldı.Halk Eğitim Merkezi Salonu'nda düzenlenen toplantıya, çiftçiler ve muhtarlar katıldı. İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Yavuz Ekici, Beypazarı çiftçisinin çok üretken olduğunu ve bu anlamda, tarımda kullanılacak her türlü ekipman ve donanım hakkında kendilerini bilgilendirdiklerini belirtti.Muhtarlar Derneği Başkanı Nuri Arcaklıoğlu, toplantının faydalı geçtiğini belirterek bilgilendirme için İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü yetkililerine teşekkür etti.
ANKARA (AA) - Beypazarı Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünce çiftçilere, sulama ekipmanlarına verilen yüzde 50 hibe desteği anlatıldı.Halk...

ANKARA (AA) - Beypazarı Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünce çiftçilere, sulama ekipmanlarına verilen yüzde 50 hibe desteği anlatıldı.

Halk Eğitim Merkezi Salonu'nda düzenlenen toplantıya, çiftçiler ve muhtarlar katıldı.

İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Yavuz Ekici, Beypazarı çiftçisinin çok üretken olduğunu ve bu anlamda, tarımda kullanılacak her türlü ekipman ve donanım hakkında kendilerini bilgilendirdiklerini belirtti.

Muhtarlar Derneği Başkanı Nuri Arcaklıoğlu, toplantının faydalı geçtiğini belirterek bilgilendirme için İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü yetkililerine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.