pendik escort bayan
ak

Çiçekdağı'nda Öğrenciler Mavi Kapak Toplama Kampanyası Başlattı

20.11.2018 - 13:08, Güncelleme: 20.11.2018 - 13:08
 

Çiçekdağı'nda Öğrenciler Mavi Kapak Toplama Kampanyası Başlattı

KIRŞEHİR (AA) - Çiçekdağı Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ilçede mavi kapak kampanyası başlattı.İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Buğra Karaca,...

KIRŞEHİR (AA) - Çiçekdağı Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ilçede mavi kapak kampanyası başlattı.İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Buğra Karaca, gazetecilere yaptığı açıklamada, öğrencilerin düzenlediği kampanyadan elde edilecek gelirle ihtiyaç sahibi engellilere yardım edileceğini söyledi.Öğrencilerin bu kampanya ile sosyal sorumluluk örneği sergilediklerini aktaran Karaca, şunları kaydetti:"Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz mavi kapak toplama kampanyası başlatmışlardır. Başlatmış oldukları bu proje ile mavi kapak toplayarak ilçemizde bulunan engelli vatandaşlarımızı desteklemeyi hedefliyoruz. Destek amaçlı proje kapsamında Çiçekdağı Kaymakamı Burak Akeller ve daire amirlerini ziyaret ettik. Örnek bir davranış sergileyen tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz."
KIRŞEHİR (AA) - Çiçekdağı Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ilçede mavi kapak kampanyası başlattı.İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Buğra Karaca,...

KIRŞEHİR (AA) - Çiçekdağı Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ilçede mavi kapak kampanyası başlattı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Buğra Karaca, gazetecilere yaptığı açıklamada, öğrencilerin düzenlediği kampanyadan elde edilecek gelirle ihtiyaç sahibi engellilere yardım edileceğini söyledi.

Öğrencilerin bu kampanya ile sosyal sorumluluk örneği sergilediklerini aktaran Karaca, şunları kaydetti:

"Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz mavi kapak toplama kampanyası başlatmışlardır. Başlatmış oldukları bu proje ile mavi kapak toplayarak ilçemizde bulunan engelli vatandaşlarımızı desteklemeyi hedefliyoruz. Destek amaçlı proje kapsamında Çiçekdağı Kaymakamı Burak Akeller ve daire amirlerini ziyaret ettik. Örnek bir davranış sergileyen tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.