pendik escort bayan
ak

Çiçekdağı'nda İftar

17.06.2017 - 09:38, Güncelleme: 17.06.2017 - 09:38
 

Çiçekdağı'nda İftar

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir’in Çiçekdağı ilçesinde, belediye tarafından iftar programı düzenlendi. İlçe meydanındaki iftar programına, Kaymakam Ömer...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir’in Çiçekdağı ilçesinde, belediye tarafından iftar programı düzenlendi. İlçe meydanındaki iftar programına, Kaymakam Ömer Faruk Duman, Köseli Belediye Başkanı Bekir Yılmaz, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Çiçekdağı Belediye Başkanı İsmail Deniz, yemek sonrasında yaptığı konuşmada, ramazanda tutulan oruçların ve yapılan ibadetlerin kabul olması temennisinde bulundu. Belediye olarak bu yıl ilk defa toplu iftar programı düzenlediklerini belirten Deniz, şöyle devam etti:"2013 yılının sonlarından başlayıp ve 2014 yılının bahar ayında tamamlamış olduğumuz meydanımızda, milli bayramlarımızı, resmi törenlerimizi, sosyal ve kültürel etkinliklerimizi gerçekleştirdik. Şimdi de ilkini gerçekleştirmiş olduğumuz iftar programına ev sahipliği yapıyoruz. Belediye olarak ilçemize yol çalışması, doğal gaz çalışması ve birçok hizmetleri yaparak ilçe halkımızın huzuru ve mutluluğu için çalışıyoruz. Bugün burada birlikte iftar yapmanın onurunu yaşamaktayız. Mübarek ramazan ayında birlik ve beraberliğimiz nişanesi olan bu güzel toplu iftar programına teşrif eden bütün hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberliğin sonucu ilçemize hizmet olarak yansıyor."
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir’in Çiçekdağı ilçesinde, belediye tarafından iftar programı düzenlendi. İlçe meydanındaki iftar programına, Kaymakam Ömer...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir’in Çiçekdağı ilçesinde, belediye tarafından iftar programı düzenlendi.

İlçe meydanındaki iftar programına, Kaymakam Ömer Faruk Duman, Köseli Belediye Başkanı Bekir Yılmaz, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Çiçekdağı Belediye Başkanı İsmail Deniz, yemek sonrasında yaptığı konuşmada, ramazanda tutulan oruçların ve yapılan ibadetlerin kabul olması temennisinde bulundu.

Belediye olarak bu yıl ilk defa toplu iftar programı düzenlediklerini belirten Deniz, şöyle devam etti:

"2013 yılının sonlarından başlayıp ve 2014 yılının bahar ayında tamamlamış olduğumuz meydanımızda, milli bayramlarımızı, resmi törenlerimizi, sosyal ve kültürel etkinliklerimizi gerçekleştirdik. Şimdi de ilkini gerçekleştirmiş olduğumuz iftar programına ev sahipliği yapıyoruz.

Belediye olarak ilçemize yol çalışması, doğal gaz çalışması ve birçok hizmetleri yaparak ilçe halkımızın huzuru ve mutluluğu için çalışıyoruz. Bugün burada birlikte iftar yapmanın onurunu yaşamaktayız.

Mübarek ramazan ayında birlik ve beraberliğimiz nişanesi olan bu güzel toplu iftar programına teşrif eden bütün hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberliğin sonucu ilçemize hizmet olarak yansıyor."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.