pendik escort bayan
ak

Çiçekdağı Belediyesi Ağaçlandırma Çalışmaları

14.05.2019 - 16:48, Güncelleme: 14.05.2019 - 16:48
 

Çiçekdağı Belediyesi Ağaçlandırma Çalışmaları

KIRŞEHİR (AA) - Çiçekdağı Belediye Başkanı Hasan Hakanoğlu, ilçede ağaçlandırma çalışmalarına başladıklarını söyledi.Hakanoğlu, yaptığı...

KIRŞEHİR (AA) - Çiçekdağı Belediye Başkanı Hasan Hakanoğlu, ilçede ağaçlandırma çalışmalarına başladıklarını söyledi.Hakanoğlu, yaptığı açıklamada, mahallelerin bir çoğunda ağaçlandırma çalışması yaptıklarını belirterek, daha yeşil bir ilçe oluşturmayı amaçladıklarını ifade etti.İlk olarak Fevzi Çakmak Mahallesi'nde ağaçlandırma çalışması gerçekleştirdiklerini vurgulayan Hakanoğlu, etaplar halinde bu çalışmayı artırarak devam ettireceklerini kaydetti.Hakanoğlu, "Yeni dönemde Çiçekdağı Belediyesi olarak bir çok bölgemizde ağaçlandırma hizmetlerine devam ediyoruz. İlk olarak ilçemize bağlı Fevzi Çakmak Mahallemizde ağaçlandırma işini tamamladık. Devamında diğer mahallelerimiz ağaçlandırılacaktır." ifadelerini kullandı.
KIRŞEHİR (AA) - Çiçekdağı Belediye Başkanı Hasan Hakanoğlu, ilçede ağaçlandırma çalışmalarına başladıklarını söyledi.Hakanoğlu, yaptığı...

KIRŞEHİR (AA) - Çiçekdağı Belediye Başkanı Hasan Hakanoğlu, ilçede ağaçlandırma çalışmalarına başladıklarını söyledi.

Hakanoğlu, yaptığı açıklamada, mahallelerin bir çoğunda ağaçlandırma çalışması yaptıklarını belirterek, daha yeşil bir ilçe oluşturmayı amaçladıklarını ifade etti.

İlk olarak Fevzi Çakmak Mahallesi'nde ağaçlandırma çalışması gerçekleştirdiklerini vurgulayan Hakanoğlu, etaplar halinde bu çalışmayı artırarak devam ettireceklerini kaydetti.

Hakanoğlu, "Yeni dönemde Çiçekdağı Belediyesi olarak bir çok bölgemizde ağaçlandırma hizmetlerine devam ediyoruz. İlk olarak ilçemize bağlı Fevzi Çakmak Mahallemizde ağaçlandırma işini tamamladık. Devamında diğer mahallelerimiz ağaçlandırılacaktır." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.