pendik escort bayan
ak

Chp'nin Zara Mitingi

23.06.2018 - 15:33, Güncelleme: 23.06.2018 - 15:33
 

Chp'nin Zara Mitingi

SİVAS (AA) - CHP Zara İlçe Başkanlığı, 24 Haziran seçimleri öncesi ilçede miting düzenledi.İlçe meydanında düzenlenen mitingde konuşan İlçe Başkanı...

SİVAS (AA) - CHP Zara İlçe Başkanlığı, 24 Haziran seçimleri öncesi ilçede miting düzenledi.İlçe meydanında düzenlenen mitingde konuşan İlçe Başkanı Arslan Kahraman, ilçe olarak seçim hazırlıklarını tamamladıklarını, "Tamam" demek için hazır oldukları söyledi.CHP Sivas milletvekili adayları Ulaş Karasu, Sinan Öztürk ile Hasan Kılıç da düzenlenen mitingde 25 Haziran sabahı Muharrem İnce'yi Cumhurbaşkanı yaparak, meydanlarda şölen yapacaklarını söyledi.Daha sonra miting alanına inen milletvekili adayları ve teşkilat mensupları partililerle birlikte halay çekti.
SİVAS (AA) - CHP Zara İlçe Başkanlığı, 24 Haziran seçimleri öncesi ilçede miting düzenledi.İlçe meydanında düzenlenen mitingde konuşan İlçe Başkanı...

SİVAS (AA) - CHP Zara İlçe Başkanlığı, 24 Haziran seçimleri öncesi ilçede miting düzenledi.

İlçe meydanında düzenlenen mitingde konuşan İlçe Başkanı Arslan Kahraman, ilçe olarak seçim hazırlıklarını tamamladıklarını, "Tamam" demek için hazır oldukları söyledi.

CHP Sivas milletvekili adayları Ulaş Karasu, Sinan Öztürk ile Hasan Kılıç da düzenlenen mitingde 25 Haziran sabahı Muharrem İnce'yi Cumhurbaşkanı yaparak, meydanlarda şölen yapacaklarını söyledi.

Daha sonra miting alanına inen milletvekili adayları ve teşkilat mensupları partililerle birlikte halay çekti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.