pendik escort bayan
ak

Chp'nin Kuruluşunun 93. Yıl Dönümü

09.09.2016 - 15:23, Güncelleme: 09.09.2016 - 15:23
 

Chp'nin Kuruluşunun 93. Yıl Dönümü

KARAMAN (AA) - Karaman'da, Cumhuriyet Halk Partisi'nin 93. kuruluş yıl dönümü kutlandı.Atatürk Parkı'ndaki tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın...

KARAMAN (AA) - Karaman'da, Cumhuriyet Halk Partisi'nin 93. kuruluş yıl dönümü kutlandı.Atatürk Parkı'ndaki tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlarken, CHP İl Başkanı İsmail Atakan Ünver, Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı.Ünver, burada yaptığı konuşmada, milli birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyulan bugünlerde de en önemli görevin CHP’ye düştüğünü söyledi.Edirne’den Hakkari’ye ülkenin her köşesinde din, dil, ırk, mezhep ayrımı gözetmeksizin milli birlik ve beraberliğin teminatı olduklarını ifade eden Ünver, şunları kaydetti:"Özellikle 15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra yaşananlar, bu gerçeği bir kez daha tüm çıplaklığı ile ortaya koymuştur. Bu dönemde CHP’nin temsilcisi ve günümüze taşıyıcısı olduğu Cumhuriyetin kurucu değerlerinden uzaklaşmanın ortaya çıkardığı neticeler, herkes tarafından görülmüştür; görülmelidir. Devletin siyasi mülahazalarla yapılacak günübirlik düzenlemelerle değil, Cumhuriyetin kurucu değerlerine yeniden dönmek ve kazanımlarını korumak suretiyle yeniden yapılandırılması; yeniden laik, demokratik, tam bağımsız, sosyal hukuk devleti yapısı ve Atatürk Cumhuriyeti kimliğine kavuşturulması gerekmektedir."
KARAMAN (AA) - Karaman'da, Cumhuriyet Halk Partisi'nin 93. kuruluş yıl dönümü kutlandı.Atatürk Parkı'ndaki tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın...
KARAMAN (AA) - Karaman'da, Cumhuriyet Halk Partisi'nin 93. kuruluş yıl dönümü kutlandı.
Atatürk Parkı'ndaki tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlarken, CHP İl Başkanı İsmail Atakan Ünver, Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı.
Ünver, burada yaptığı konuşmada, milli birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyulan bugünlerde de en önemli görevin CHP’ye düştüğünü söyledi.
Edirne’den Hakkari’ye ülkenin her köşesinde din, dil, ırk, mezhep ayrımı gözetmeksizin milli birlik ve beraberliğin teminatı olduklarını ifade eden Ünver, şunları kaydetti:
"Özellikle 15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra yaşananlar, bu gerçeği bir kez daha tüm çıplaklığı ile ortaya koymuştur. Bu dönemde CHP’nin temsilcisi ve günümüze taşıyıcısı olduğu Cumhuriyetin kurucu değerlerinden uzaklaşmanın ortaya çıkardığı neticeler, herkes tarafından görülmüştür; görülmelidir. Devletin siyasi mülahazalarla yapılacak günübirlik düzenlemelerle değil, Cumhuriyetin kurucu değerlerine yeniden dönmek ve kazanımlarını korumak suretiyle yeniden yapılandırılması; yeniden laik, demokratik, tam bağımsız, sosyal hukuk devleti yapısı ve Atatürk Cumhuriyeti kimliğine kavuşturulması gerekmektedir."
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.