pendik escort bayan
ak

Chp'nin Berberoğlu'nun Tutuklanmasına Tepki Eylemi

16.06.2017 - 17:08, Güncelleme: 16.06.2017 - 17:08
 

Chp'nin Berberoğlu'nun Tutuklanmasına Tepki Eylemi

KARAMAN (AA) - CHP Karaman İl Başkanlığı, İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun hapis cezasına çarptırılması ve tutuklanmasıyla ilgili oturma eylemi...

KARAMAN (AA) - CHP Karaman İl Başkanlığı, İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun hapis cezasına çarptırılması ve tutuklanmasıyla ilgili oturma eylemi yaptı.Cumhuriyet Parkı'nda bir araya gelen partililer ellerinde 'adalet' yazılı pankartlar taşıyarak slogan attı.CHP İl Başkanı İsmail Atakan Ünver yaptığı konuşmada, bugün adaletin sadece boşanma gibi sıradan davalarda kaldığını söyledi. Adaletin vatandaşa sadece boşanma davalarında lazım olmadığını ifade eden Ünver, şunları kaydetti:"Esas vatandaş adalete güçlüye karşı, devlete ve devlet erkini yöneten siyasilere karşı ihtiyaç duymaktadır. Ancak günümüzde vatandaşın devletle ve devlet erkini yöneten siyasilerle karşı karşıya geldiği durumlarda adalete güven sıfıra inmiştir. Tüm bu yaşananlar sonucunda iktidar tarafından ülke öyle bir noktaya getirilmiştir ki Ana muhalefet Partisinin lideri, CHP'nin Genel Başkanı, Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu yollara düşerek adaleti aramak durumunda bırakılmıştır."Konuşmaların ardından partililer oturma eylemi yaptı.
KARAMAN (AA) - CHP Karaman İl Başkanlığı, İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun hapis cezasına çarptırılması ve tutuklanmasıyla ilgili oturma eylemi...
KARAMAN (AA) - CHP Karaman İl Başkanlığı, İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun hapis cezasına çarptırılması ve tutuklanmasıyla ilgili oturma eylemi yaptı.
Cumhuriyet Parkı'nda bir araya gelen partililer ellerinde 'adalet' yazılı pankartlar taşıyarak slogan attı.
CHP İl Başkanı İsmail Atakan Ünver yaptığı konuşmada, bugün adaletin sadece boşanma gibi sıradan davalarda kaldığını söyledi.
Adaletin vatandaşa sadece boşanma davalarında lazım olmadığını ifade eden Ünver, şunları kaydetti:
"Esas vatandaş adalete güçlüye karşı, devlete ve devlet erkini yöneten siyasilere karşı ihtiyaç duymaktadır. Ancak günümüzde vatandaşın devletle ve devlet erkini yöneten siyasilerle karşı karşıya geldiği durumlarda adalete güven sıfıra inmiştir. Tüm bu yaşananlar sonucunda iktidar tarafından ülke öyle bir noktaya getirilmiştir ki Ana muhalefet Partisinin lideri, CHP'nin Genel Başkanı, Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu yollara düşerek adaleti aramak durumunda bırakılmıştır."Konuşmaların ardından partililer oturma eylemi yaptı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.