pendik escort bayan
ak

Chp'nin 13. Kadın Kolları Kurultayı

18.02.2018 - 15:08, Güncelleme: 18.02.2018 - 15:08
 

Chp'nin 13. Kadın Kolları Kurultayı

Kurultayda, Kadın Kolları Başkanlığı aday adaylarından Yenidünya, Kadın Kolları MYK Üyesi Öz'ü destekleme kararıyla adaylıktan çekildi, Mingir ise yeterli imza sayısına ulaşamadığı aday olamadı- Kurultayda, mevcut başkan Köse ile Öz başkanlık için yarışac

ANKARA (AA) - CHP'nin 13. Kadın Kurultayı'nda mevcut Kadın Kolları Başkanı Fatma Köse ile Kadın Kolları Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi Meltem Öz başkanlık için yarışacak.Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu'nda devam eden kurultayda, Kadın Kolları Genel Başkanlığı için Köse ve Öz'ün yanı sıra CHP Kırşehir Kadın Kolları Başkanı Nejla Yenidünya ve Tuğba Mingir aday adaylığını resmi olarak açıklamıştı.Listeler baskıya gönderilmeden önce Nejla Yenidünya, Öz'ü destekleme kararıyla adaylıktan çekilirken, Tuğba Mingir yeterli imza sayısına ulaşamadığı için aday olamadı. Adayların netleşmesinin ardından, yönetim listeleri delegelere okundu. İtirazların alınmasının ardından listelerin baskı işlemi için ara verildi. Adayların listelerinin ulaşmasının ardından delegeler, dokuz sandıkta oy verme işlemine başlayacak. CHP Kadın Kollarının kayıtlı 600 delegesi bulunuyor.
Kurultayda, Kadın Kolları Başkanlığı aday adaylarından Yenidünya, Kadın Kolları MYK Üyesi Öz'ü destekleme kararıyla adaylıktan çekildi, Mingir ise yeterli imza sayısına ulaşamadığı aday olamadı- Kurultayda, mevcut başkan Köse ile Öz başkanlık için yarışac

ANKARA (AA) - CHP'nin 13. Kadın Kurultayı'nda mevcut Kadın Kolları Başkanı Fatma Köse ile Kadın Kolları Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi Meltem Öz başkanlık için yarışacak.

Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu'nda devam eden kurultayda, Kadın Kolları Genel Başkanlığı için Köse ve Öz'ün yanı sıra CHP Kırşehir Kadın Kolları Başkanı Nejla Yenidünya ve Tuğba Mingir aday adaylığını resmi olarak açıklamıştı.

Listeler baskıya gönderilmeden önce Nejla Yenidünya, Öz'ü destekleme kararıyla adaylıktan çekilirken, Tuğba Mingir yeterli imza sayısına ulaşamadığı için aday olamadı.

Adayların netleşmesinin ardından, yönetim listeleri delegelere okundu. İtirazların alınmasının ardından listelerin baskı işlemi için ara verildi. Adayların listelerinin ulaşmasının ardından delegeler, dokuz sandıkta oy verme işlemine başlayacak.

CHP Kadın Kollarının kayıtlı 600 delegesi bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.