pendik escort bayan
ak

Chp'liler "Adalet Helvası" Dağıttı

22.06.2017 - 10:18, Güncelleme: 22.06.2017 - 10:18
 

Chp'liler "Adalet Helvası" Dağıttı

NEVŞEHİR (AA) - Avanos'da, CHP Kadın Kolları üyeleri, Kadir Gecesi'nde "adalet helvası" dağıttı.CHP'li üyeler, milletvekili Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasına...

NEVŞEHİR (AA) - Avanos'da, CHP Kadın Kolları üyeleri, Kadir Gecesi'nde "adalet helvası" dağıttı.CHP'li üyeler, milletvekili Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasına tepki göstermek için yürüyen CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na destek amaçlı 2 dakikalık düşünme eylemi yaptı.Grup daha sonra, Avanos Çarşı Cami'si yanında oluşturdukları stantta vatandaşlara helva dağıttı.CHP Kadın Kolları İlçe Başkanı Sevdar Haklı, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Ülkemizde adalet ölme noktasına gelmiştir, bu duruma tepki göstermek ve adalet yürüyüşünü desteklediğimizi göstermek üzere adalet helvası yaptık ve vatandaşlara dağıtıyoruz." diye konuştu.
NEVŞEHİR (AA) - Avanos'da, CHP Kadın Kolları üyeleri, Kadir Gecesi'nde "adalet helvası" dağıttı.CHP'li üyeler, milletvekili Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasına...

NEVŞEHİR (AA) - Avanos'da, CHP Kadın Kolları üyeleri, Kadir Gecesi'nde "adalet helvası" dağıttı.

CHP'li üyeler, milletvekili Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasına tepki göstermek için yürüyen CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na destek amaçlı 2 dakikalık düşünme eylemi yaptı.

Grup daha sonra, Avanos Çarşı Cami'si yanında oluşturdukları stantta vatandaşlara helva dağıttı.

CHP Kadın Kolları İlçe Başkanı Sevdar Haklı, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Ülkemizde adalet ölme noktasına gelmiştir, bu duruma tepki göstermek ve adalet yürüyüşünü desteklediğimizi göstermek üzere adalet helvası yaptık ve vatandaşlara dağıtıyoruz." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.