pendik escort bayan
ak

Chp Zara İlçe Başkanlığında Karaman Dönemi

06.12.2017 - 09:38, Güncelleme: 06.12.2017 - 09:38
 

Chp Zara İlçe Başkanlığında Karaman Dönemi

SİVAS (AA) - CHP Zara ilçe örgütünde, Arslan Karaman başkanlığa seçildi.CHP Zara İlçe Başkanlığı Olağan Kongresi, ilçedeki bir düğün salonunda...

SİVAS (AA) - CHP Zara ilçe örgütünde, Arslan Karaman başkanlığa seçildi.CHP Zara İlçe Başkanlığı Olağan Kongresi, ilçedeki bir düğün salonunda yapıldı. CHP Sivas Milletvekili Ali Akyıldız, kongrede yaptığı konuşmada, bu dönemde kongrelerle göreve gelen il ve ilçe başkanlarının işinin zor olduğunu, çok çalışmaları gerektiğini belirterek, "2019 seçimleri çok önemli. Eğer bu seçim dönemini kaybedersek, il başkanıymış, ilçe başkanıymış, belediye başkanıymış hiçbir önemi yok. 2019 seçimleri kaybedilirse rejim tamamen değişmiş olacak." dedi. Divan Başkanlığını CHP İl Başkanı Ulaş Karasu'nun yaptığı kongrede, onuşmaların ardından Arslan Karaman ve Orhan Korkmaz başkanlığındaki iki listeyle seçime gidildi.Yapılan seçim sonucunda 115 delegenin 81'inin oyunu alana Arslan Karaman ilçe başkanı seçildi. Kongrede diğer aday Orhan Korkmaz ise 34 oy aldı. Karaman başkanlığındaki yeni yönetim kurulunda Mahmut Alkaya, Zübeyde Bulut, Ergin Deliktaş, Kazım Dursun, Erhan Gürsoy, Arslan Kahriman, Nuri Kepenek, Durmuş Sinan Lütfullahoğlu, Zekiye Gamze Lütfullahoğlu, Gönül Tunç, Şahin Yılmaz ve Lütfü Yücel yer aldı.
SİVAS (AA) - CHP Zara ilçe örgütünde, Arslan Karaman başkanlığa seçildi.CHP Zara İlçe Başkanlığı Olağan Kongresi, ilçedeki bir düğün salonunda...

SİVAS (AA) - CHP Zara ilçe örgütünde, Arslan Karaman başkanlığa seçildi.

CHP Zara İlçe Başkanlığı Olağan Kongresi, ilçedeki bir düğün salonunda yapıldı.

CHP Sivas Milletvekili Ali Akyıldız, kongrede yaptığı konuşmada, bu dönemde kongrelerle göreve gelen il ve ilçe başkanlarının işinin zor olduğunu, çok çalışmaları gerektiğini belirterek, "2019 seçimleri çok önemli. Eğer bu seçim dönemini kaybedersek, il başkanıymış, ilçe başkanıymış, belediye başkanıymış hiçbir önemi yok. 2019 seçimleri kaybedilirse rejim tamamen değişmiş olacak." dedi.

Divan Başkanlığını CHP İl Başkanı Ulaş Karasu'nun yaptığı kongrede, onuşmaların ardından Arslan Karaman ve Orhan Korkmaz başkanlığındaki iki listeyle seçime gidildi.

Yapılan seçim sonucunda 115 delegenin 81'inin oyunu alana Arslan Karaman ilçe başkanı seçildi. Kongrede diğer aday Orhan Korkmaz ise 34 oy aldı.

Karaman başkanlığındaki yeni yönetim kurulunda Mahmut Alkaya, Zübeyde Bulut, Ergin Deliktaş, Kazım Dursun, Erhan Gürsoy, Arslan Kahriman, Nuri Kepenek, Durmuş Sinan Lütfullahoğlu, Zekiye Gamze Lütfullahoğlu, Gönül Tunç, Şahin Yılmaz ve Lütfü Yücel yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.