pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Chp Sorgun İlçe Kongresi Tamamlandı

14.12.2017 - 17:13, Güncelleme: 14.12.2017 - 17:13
 

Chp Sorgun İlçe Kongresi Tamamlandı

YOZGAT (AA) - CHP Sorgun İlçe Başkanlığı olağan kongresi yapıldı.CHP ilçe binasında gerçekleştirilen kongrede CHP İlçe Başkanı Gürsel Çay ve...

YOZGAT (AA) - CHP Sorgun İlçe Başkanlığı olağan kongresi yapıldı.CHP ilçe binasında gerçekleştirilen kongrede CHP İlçe Başkanı Gürsel Çay ve Süleyman Ünalmış başkanlık için yarıştı. Yapılan seçim sonunda kullanılan 50 oyun 34'ünü alan Süleyman Ünalmış başkan seçildi. Kongre sonrası bir konuşma yapan Ünalmış, bütün delegelere teşekkür ederek, CHP'yi Sorgun'da güçlendirmek için çok çalışacağını söyledi. Kongreye, CHP İl Başkanı Abdullah Yaşar, Merkez İlçe Başkanı Kazım Eliaçık, eski il başkanı Ali Keven ve partililer katıldı.
YOZGAT (AA) - CHP Sorgun İlçe Başkanlığı olağan kongresi yapıldı.CHP ilçe binasında gerçekleştirilen kongrede CHP İlçe Başkanı Gürsel Çay ve...

YOZGAT (AA) - CHP Sorgun İlçe Başkanlığı olağan kongresi yapıldı.

CHP ilçe binasında gerçekleştirilen kongrede CHP İlçe Başkanı Gürsel Çay ve Süleyman Ünalmış başkanlık için yarıştı.

Yapılan seçim sonunda kullanılan 50 oyun 34'ünü alan Süleyman Ünalmış başkan seçildi.

Kongre sonrası bir konuşma yapan Ünalmış, bütün delegelere teşekkür ederek, CHP'yi Sorgun'da güçlendirmek için çok çalışacağını söyledi.

Kongreye, CHP İl Başkanı Abdullah Yaşar, Merkez İlçe Başkanı Kazım Eliaçık, eski il başkanı Ali Keven ve partililer katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.